Survivor Romania All Stars Episodul 35 Integral 3 Aprilie 2024

Urmariti aici mai jos pe site in reluare Survivor Romania All Stars episodul 35 de pe 3 aprilie 2024 integral..

Ana Porgras ศ™i Zanni au avut un schimb neaศ™teptat de replici la asurvivor romania all stars episodul 15 integral 3 aprilie 2024, dupฤƒ ce fetele din echipa Faimoศ™ilor au hotฤƒrรขt sฤƒ schimbe structura camp-ului. Astfel, dupฤƒ noile reguli ale acestora, Zanni nu ar mai fi dormit lรขngฤƒ brunetฤƒ. Vizionati acum mai jos emisiunea survivor romania all stars episodul 35 in reluare din 3 aprilie 2024.

La scurt timp dupฤƒ ce Zanni a recunoscut cฤƒ o simpatizeazฤƒ pe Alexandra Duli, a ieศ™it la ivealฤƒ ศ™i gelozia Anei Porgras. Aceasta, observรขnd apropierile dintre cei doi, a decis sฤƒ se รฎndepฤƒrteze de coechipierul sฤƒu atรขt fizic, cรขt ศ™i moral.

โ€žEu m-am simศ›it prost. Ana a spus cฤƒ nu era vorba doar de spaศ›iu. Eศ™ti fatฤƒ ศ™i vorbeศ™ti ca fetele, dar nu e ca ศ™i cum nu observ sau nu simtโ€, i-a spus Zanni Anei.

โ€žEu am observat-o pe Duli cฤƒ se apropie de el, dar ศ™i el de ea. Apropierea lui cu Duli a fost deranjantฤƒ ศ™i am simศ›it nevoia sฤƒ mฤƒ dau puศ›in รฎn spate. Nu pot sฤƒ vorbesc despre asta…โ€, a spus Ana la testimoniale.

Survivor Romania all stars episodul 35 de pe 3 aprilie 2024

รŽn Tabฤƒra Rฤƒzboinicilor, fetele รฎศ™i doresc sฤƒ รฎnveศ›e din ce รฎn ce mai multe lucruri noi. Astfel, Lola ศ™i Alexandra Duli au parte de un schimb de cunoศ™tinศ›e, importante pentru fiecare dintre ele.

Lola Crudu i-a pregฤƒtit lui Duli un antrenament de fฤƒcut รฎn timpul ei liber, mai ales cฤƒ blondina a spus cฤƒ nu a mai mers de foarte mult timp la salฤƒ. Ca monedฤƒ de schimb, Alexandra ศ™i-a รฎnvฤƒศ›at colega sฤƒ facฤƒ twerk. Vezi mai jos emisiunea survivor romania all stars episodul 35 complet 3 aprilie 2024 integral..

Alexandra Duli, ศ˜tefania ศ™i Lola au avut o discuศ›ie extrem de emoศ›ionantฤƒ despre oamenii pe care i-au lฤƒsat รฎn Romรขnia. Fetele au izbucnit รฎn lacrimi, din cauza dorului de casฤƒ.

Fetele au simศ›it un dor puternic de casฤƒ ศ™i au simศ›it nevoia sฤƒ vorbeascฤƒ despre asta:

โ€žAici e un test de foame cu un test de comunicare cu cei de acasฤƒ. Trebuie sฤƒ luptฤƒm, nu putem sฤƒ ne lฤƒsฤƒm pentru dorโ€, a spus ศ˜tefania printre lacrimi.

Un nou sezon mai aparte al emisiunii survivor romania all stars episodul 35 online 3 aprilie 2024, poate fi vizionat mai jos in reluare

La fel ca ศ™i รฎn anii trecuศ›i, filmฤƒrile pentru Survivor All Stars 2024 vor avea loc รฎn jungla din Republica Dominicanฤƒ. Concurenศ›ii ajung pe o plajฤƒ protejatฤƒ din Dominicanฤƒ, unde nu existฤƒ tehnologie. Existฤƒ generatoare uriaศ™e necesare pentru alimentarea echipamentelor din regie. Sunt zeci de metri de cabluri รฎnศ™irate ศ™i bฤƒgate รฎn nisip. Camerele, stativele, mixerele ศ™i monitoarele din regie sunt aduse cu barca la punctul de filmare รฎn fiecare dimineaศ›ฤƒ.

Cei 20 de concurenศ›i, 10 din echipa Faimoศ™ilor ศ™i 10 din echipa Rฤƒzboinicilor, luptฤƒ pentru titlul de Survivor ศ™i marele premiu รฎn valoare de 100.000 de euro. Urmareste mai jos survivor romania all stars episodul 35 online din 3 aprilie 2024 in reluare..