Acces Direct de pe 3 Aprilie 2024 in Reluare

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 3 aprilie 2024...

Verdict la acces direct de pe 3 aprilie 2024 รฎn cazul profesorului dispฤƒrut din Vรขlcea, Bฤƒlan Marian Claudiu. Fosta soศ›ie a bฤƒrbatului fฤƒcut testul poligraf! Iatฤƒ care sunt rezultatele, potrivit informaศ›iilor oferite la Acces Direct. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 3 aprilie 2024 integral..

Profesorul din Vรขlcea este de negฤƒsit de ani de zile. Principala suspectฤƒ รฎn dosarul dispariศ›iei, fosta lui soศ›ie, a fost supusฤƒ testului poligraf. Cum a rฤƒspuns femeia.

Acces direct 3 aprilie 2024

Pentru รฎnceput, este important de precizat faptul cฤƒ testul poligraf nu poate fi luat รฎn considerare atunci cรขnd vine vorba de anchetฤƒ, asta pentru cฤƒ acesta poate fi โ€žpฤƒcฤƒlitโ€ รฎn unele cazuri.

Potrivit informaศ›iilor oferite la Acces Direct, dupฤƒ cum bine ศ™tim cu toศ›ii, fosta lui soศ›ie a รฎncercat sฤƒ se apere de fiecare datฤƒ รฎn faศ›a acuzaศ›iilor grave. Femeia a susศ›inut รฎncฤƒ de la รฎnceput cฤƒ ea nu ศ™tie ce s-a รฎntรขmplat cu bฤƒrbatul, รฎnsฤƒ testul poligraf spune cฤƒ a minศ›it, spunรขnd โ€žnuโ€ la รฎntrebarea: โ€žAi vฤƒzut cรขnd a fost omorรขt soศ›ul tฤƒu. Bฤƒlan Marian Claudiu?โ€.

รŽn continuare, fosta soศ›ie a profesorului de matematicฤƒ a minศ›it din nou! Femeia a rฤƒspuns cu โ€žnuโ€ la รฎntrebarea: โ€žAi cฤƒrat ศ™i ascuns undeva cadavrul soศ›ului tฤƒu, Bฤƒlan Marian Claudiu?โ€.

Cu atรขt mai mult, รฎntrebatฤƒ โ€žL-ai vฤƒzut mort pe soศ›ul tฤƒu, Bฤƒlan Marian Claudiuโ€, fosta soศ›ie a bฤƒrbatului a spus โ€žnuโ€, minศ›ind din nou!

รŽntrebatฤƒ โ€žSoศ›ul tฤƒu, Bฤƒlan Marian Claudiu, este mort la aceastฤƒ datฤƒ?โ€, femeia a spus โ€žnuโ€, dar ศ™i de data aceasta rezultatul a susศ›inut cฤƒ a minศ›it. Acces direct de pe 3 aprilie 2024 poate fi urmarita mai jos.

โ€žFosta soศ›ie a lui Claudiu a precizat cฤƒ, รฎn momentul รฎn care a plecat, victima, Marian Claudiu Bฤƒlan, a luat cu el telefonul personal. Deศ™i telefonul victimei s-a conectat la locaศ›ia care corespunde adresei ultimului domiciliu a lui Marian Claudiu Bฤƒlanโ€, reiese din referatul procurorilor, potrivit Acces Direct.

Noua editie din emisiunea acces direct 3 aprilie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

รŽn declaraศ›iile iniศ›iale, fosta soศ›ie a adus รฎn discuศ›ie presupusa plecare a lui Marian Bฤƒlan รฎmpreunฤƒ cu telefonul sฤƒu.

Totuศ™i, รฎn urma investigaศ›iilor, procurorii au descoperit cฤƒ locaศ›ia telefonului indicatฤƒ de aceasta coincide cu ultima sa adresฤƒ de domiciliu. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 3 aprilie 2024..