Survivor Romania All Stars Episodul 34 – 2 Aprilie 2024

Urmariti aici mai jos pe site in reluare Survivor Romania All Stars episodul 34 de pe 2 aprilie 2024 integral..

รŽn ediศ›ia Survivor All Stars difuzatฤƒ pe 2 aprilie 2024, Faimoศ™ii ศ™i Rฤƒzboinicii intrฤƒ รฎncฤƒ o datฤƒ pe terenul de joc ศ™i luptฤƒ pentru o recompensฤƒ importantฤƒ.

Este finalul celei de-a treia luni a celui mai puternic sezon din reality show-ul care a cucerit รฎntreaga planetฤƒ. Sezonul suprem este cel care รฎi face pe concurenศ›i sฤƒ se confrunte cu cele mai puternice provocฤƒri la care s-ar fi putut gรขndi ศ™i demonstreazฤƒ cฤƒ doar cei mai puternici pot merge mai departe.

Tocmai de aceea, รฎn competiศ›ie ies la ivealฤƒ o mulศ›ime de tensiuni.ย La finalul unora din jocuri ies scรขntei. Pentru cฤƒ ศ˜tefaniei ศ˜tefan i se spune cฤƒ victoria ศ›ine ศ™i de noroc, dar mai mult de forศ›ฤƒ, se supฤƒrฤƒ ศ™i se apฤƒrฤƒ. Vizionati acum mai jos emisiunea survivor romania all stars episodul 34 in reluare din 2 aprilie 2024.

Survivor Romania all stars episodul 34 de pe 2 aprilie 2024

Noua etapฤƒ, cea care marcheazฤƒ sฤƒptฤƒmรขna cu numฤƒrul doisprezece, รฎncepe cu un joc pentru o recompensฤƒ extrem de doritฤƒ: ศ™ansa de a ieศ™i din camp, de a merge รฎntr-un parc de aventurฤƒ ศ™i de a se bucura de o masฤƒ copioasฤƒ.ย 

Competiศ›ia pentru recompensฤƒ e una acerbฤƒ, iar discuศ›iile de dupฤƒ joc sunt tot mai grele.

Mai mult, Zanni e pus la punct รฎntr-un mod categoric ศ™i dur:

Sunteศ›i cam des caracatiศ›e. (…) Norocul e pentru oamenii slabi ca voi! Oricum, nu am ce sฤƒ vorbesc cu tine, ai fost nesimศ›it. Tu ai vrut sฤƒ le arฤƒศ›i lor orgoliul! Nu am ce sฤƒ vorbesc cu tine! (…) Eu am o limitฤƒ, Zanni! Dacฤƒ treci peste limita aia, nu e ok! Vezi mai jos emisiunea survivor romania all stars episodul 34 complet 2 aprilie 2024 integral..

O recompensฤƒ extrem de doritฤƒ se pune รฎn joc รฎn sฤƒptฤƒmรขna cu numฤƒrul doisprezece.

E vorba de ศ™ansa de a ieศ™i din camp, de a merge รฎntr-un parc de aventurฤƒ ศ™i de a te bucura de o masฤƒ copioasฤƒ. Cรขศ™tigฤƒtorii sunt Rฤƒzboinicii, iar la final de competiศ›ie, Dan Pavel stฤƒ din nou cu toatฤƒ lumea de vorbฤƒ. Ies la ivealฤƒ รฎnศ›epฤƒturi ศ™i adevฤƒrate conflicte.ย 

Primii care pare cฤƒ au ceva de รฎmpฤƒrศ›it sunt Zanni ศ™i Alexandra Duli:

Zanni: Dacฤƒ รฎศ›i dau un pumn, Duli, ศ™ansele de supravieศ›uire nu sunt nici la reรฎncarnare!
Alexandra Duli: Mฤƒ reรฎncarnez ca mine?
Zanni:Te reรฎncarnezi รฎn cadavru!(…) รŽn acest moment ai รฎnศ›eles cฤƒ nu e bine sฤƒ rฤƒspunzi, e bine sฤƒ taci!

Un nou sezon mai aparte al emisiunii survivor romania all stars episodul 34 online 2 aprilie 2024, poate fi vizionat mai jos in reluare

La fel ca ศ™i รฎn anii trecuศ›i, filmฤƒrile pentru Survivor All Stars 2024 vor avea loc รฎn jungla din Republica Dominicanฤƒ. Concurenศ›ii ajung pe o plajฤƒ protejatฤƒ din Dominicanฤƒ, unde nu existฤƒ tehnologie. Existฤƒ generatoare uriaศ™e necesare pentru alimentarea echipamentelor din regie. Sunt zeci de metri de cabluri รฎnศ™irate ศ™i bฤƒgate รฎn nisip. Camerele, stativele, mixerele ศ™i monitoarele din regie sunt aduse cu barca la punctul de filmare รฎn fiecare dimineaศ›ฤƒ.

Cei 20 de concurenศ›i, 10 din echipa Faimoศ™ilor ศ™i 10 din echipa Rฤƒzboinicilor, luptฤƒ pentru titlul de Survivor ศ™i marele premiu รฎn valoare de 100.000 de euro. Urmareste mai jos survivor romania all stars episodul 34 online din 2 aprilie 2024 in reluare..