Acces Direct de pe 1 Aprilie 2024 in Reluare

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 1 aprilie 2024...

Un martor cheie รฎn anchetฤƒ iese la rampฤƒ in cea mai noua editie acces direct de pe 1 aprilie 2024! Bฤƒrbatul spune cฤƒ l-a cunoscut pe profesor ศ™i a stat de vorbฤƒ cu el dupฤƒ dispariศ›ia sa misterioasฤƒ. รŽn urmฤƒ cu doi ani, Claudiu ar fi stat la veriศ™oara lui ศ™i nu era singur, ci รฎnsoศ›it de o brunetฤƒ. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 1 aprilie 2024 integral..

Veste bombฤƒ รฎn cazul profesorului care a dispฤƒrut รฎn urmฤƒ cu mai mulศ›i ani! Au apฤƒrut indicii cฤƒ profesorul trฤƒia รฎn urmฤƒ cu doi ani. Bฤƒrbatul a dat palma cu Claudiu? Iatฤƒ ce รฎnศ›elegere secretฤƒ ar fi avut cei doi!

Acces direct 1 aprilie 2024

Claudiu Bฤƒlan era viu รฎn urmฤƒ cu 2 ani? Un telespectator a transmis informaศ›ii importante la Acces Direct de la Antena Stars. Acesta susศ›ine cฤƒ l-a vฤƒzut pe profesor de mai multe ori ศ™i a discutat cu el. Se pare cฤƒ el stฤƒtea cu chirie la veriศ™oara telespectatorului, รฎnsฤƒ nu ieศ™ea des din casฤƒ, iar concubina lui se ocupa de tot. Femeia plฤƒtea mereu chiria ศ™i nu รฎi lฤƒsa pe alศ›ii sฤƒ intre รฎn casa lor, deoarece erau secretoศ™i.

Bฤƒrbatul a declarat cฤƒ este sigur de faptul cฤƒ profesorul trฤƒieศ™te, deoarece a locuit la veriศ™oara lui timp de un an ศ™i au plฤƒtit chirie acolo, รฎnsฤƒ la un moment dat au plecat, dar nu ศ™tie cu exactitate unde. Acces direct de pe 1 aprilie 2024 poate fi urmarita mai jos.

โ€žEl este viu ศ™i a locuit la veriศ™oara mea, รฎn Amara. Acum nu mai locuieศ™te. Eu, de prima datฤƒ cรขnd i-am vฤƒzut fizionomia, m-am dus cu gรขndul la el. Mi-a spus cฤƒ este profesor ศ™i cฤƒ face pe dascฤƒlul la o bisericฤƒ. Ei au locuit la ei aproape un an. Au plecat cam prin iunie anul trecut. Cred cฤƒ dฤƒdeau chirie vreo 1.500 de lei. O altฤƒ sorฤƒ de-a ei ศ›inea, adicฤƒ รฎi dฤƒdea banii de la doamna, de la concubina lui. El era exclus de la toate chestiile astea.

Mai mult pe acasฤƒ erau cu toศ›ii, erau foarte secretoศ™i ศ™i foarte ciudaศ›i. รŽntรขi a plecat doamna, au simulat o despฤƒrศ›ire, domnul a mai rฤƒmas cรขteva zile, cฤƒ plฤƒteศ™te ศ™i a dispฤƒrut. N-au avut contractโ€, a povestit telespectatorul.

Noua editie din emisiunea acces direct 1 aprilie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

ศ˜i asta nu este tot! Mai mulศ›i telespectatori au intrat รฎn direct prin telefon ศ™i au spus cฤƒ ei considerฤƒ cฤƒ profesorul trฤƒieศ™te, iar familia ศ™tie totul despre asta.

De altfel, alศ›i telespectatori au decarat cฤƒ este mort ศ™i asta pentru cฤƒ nu avea unde sฤƒ stea ascuns atรขt de mult timp. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 1 aprilie 2024..