Survivor Romania All Stars Episodul 32 – 27 Martie 2024

Urmariti aici mai jos pe site in reluare Survivor Romania All Stars episodul 32 de pe 27 martie 2024 integral..

โ€‹รŽn confruntarea finalฤƒ de la survivor romania episodul 32 online 27 martie 2024 s-au รฎntrecut Alexandra Duli ศ™i ศ˜tefania Stฤƒnilฤƒ. Concurenta de la Rฤƒzboinici a cรขศ™tigat detaศ™at. ศ˜tefania mai avea de dฤƒrรขmat trei cuburi, cรขnd s-a auzit fluierul de final. Duli a fost mai rapidฤƒ ศ™i a adus victoria pentru echipa sa. Meciul s-a รฎncheiat cu scorul de 10 la 6, รฎn favoarea Rฤƒzboinicilor. Vizionati acum mai jos emisiunea survivor romania all stars episodul 32 in reluare din 27 martie 2024.

รŽn ediศ›ia din 27 martie, echipa Rฤƒzboinicilor a cรขศ™tigat jocul pentru imunitate. Ca de obicei, Daniel Pavel รฎi รฎnmรขneazฤƒ totemul unui jucฤƒtor, iar de aceastฤƒ datฤƒ l-a ales pe Iancu Sterp. รŽnainte de asta, prezentatorul a รฎntrebat-o pe Ana Pal de ce este supฤƒratฤƒ.

Ana Maria Pal a izbucnit รฎn lacrimi cรขnd domnul Dan a รฎntrebat-o despre meci, ce nu a mers รฎncรขt este atรขt de supฤƒratฤƒ.

โ€žAu avut avantaj ศ™i aici mฤƒ refer la bฤƒieศ›i, pentru cฤƒ sunt mai puternici ศ™i mai รฎnalศ›i. La noi au fost fete, bฤƒieศ›i care n-au putut sฤƒ aducฤƒ puncte, dar…cel mai rฤƒu mฤƒ doare cฤƒ, pe lรขngฤƒ faptul cฤƒ avem colegi accidentaศ›i, sunt sportivi care sunt mai jos decรขt mine, dar tot รฎn mine se dฤƒ pentru cฤƒ sunt nou-venitฤƒโ€, a spus Ana Pal.

Survivor Romania all stars episodul 32 de pe 27 martie 2024

รŽnainte de nominalizฤƒri, รฎn tabฤƒrba Faimoศ™ilor apar discuศ›ii serioase legate de atitudinea lui Andrei Ciobanu la joc ศ™i รฎn camp. Mulศ›i รฎศ™i pun รฎntrebฤƒri dacฤƒ el vrea cu adevฤƒrat sฤƒ tragฤƒ pentru aceastฤƒ echipฤƒ. Vezi mai jos emisiunea survivor romania all stars episodul 32 complet 27 martie 2024 integral..

โ€‹โ€žAr sฤƒri oricรขnd รฎn barca Rฤƒzboinicilor. Ar face orice ca un peศ™te de pe uscat sฤƒ ajungฤƒ รฎn apฤƒโ€, spune Zanni.

โ€žMi se pare cฤƒ le-am deschis ochii Faimoศ™ilor, atรขt lui Zanni, ศ˜tefaniei ศ™i lui TJโ€, menศ›ioneazฤƒ Alexandra Ciomag.

โ€žศ˜tii care e chestia Andrei. Pe mine mฤƒ deranjeazฤƒ, pentru cฤƒ mฤƒ simt folositโ€, a comentat TJ Miles.

Un nou sezon mai aparte al emisiunii survivor romania all stars episodul 32 online 27 martie 2024, poate fi vizionat mai jos in reluare

La fel ca ศ™i รฎn anii trecuศ›i, filmฤƒrile pentru Survivor All Stars 2024 vor avea loc รฎn jungla din Republica Dominicanฤƒ. Concurenศ›ii ajung pe o plajฤƒ protejatฤƒ din Dominicanฤƒ, unde nu existฤƒ tehnologie. Existฤƒ generatoare uriaศ™e necesare pentru alimentarea echipamentelor din regie. Sunt zeci de metri de cabluri รฎnศ™irate ศ™i bฤƒgate รฎn nisip. Camerele, stativele, mixerele ศ™i monitoarele din regie sunt aduse cu barca la punctul de filmare รฎn fiecare dimineaศ›ฤƒ.

Cei 20 de concurenศ›i, 10 din echipa Faimoศ™ilor ศ™i 10 din echipa Rฤƒzboinicilor, luptฤƒ pentru titlul de Survivor ศ™i marele premiu รฎn valoare de 100.000 de euro. Urmareste mai jos survivor romania all stars episodul 32 online din 27 martie 2024 in reluare..