Survivor Romania All Stars Episodul 31 – 26 Martie 2024

Urmariti aici mai jos pe site in reluare Survivor Romania All Stars episodul 31 de pe 26 martie 2024 integral..

Dupฤƒ gestul fฤƒcut de Sorin Puศ™caศ™u รฎn timpul jocului la survivor romania all stars episodul 31 online 26 martie 2024, la adresa lui Andrei Ciobanu, domnul Dan cere ca situaศ›ia sฤƒ fie lฤƒmuritฤƒ. โ€‹Faimosul susศ›ine cฤƒ adversarul nu poate nega ceea ce s-a รฎntรขmplat, deoarece camerele au surprins momentul, รฎn timp ce Sorin Puศ™caศ™u continuฤƒ sฤƒ รฎศ™i susศ›inฤƒ nevinovฤƒศ›ia ศ™i sฤƒ spunฤƒ cฤƒ totul a fost doar o neรฎnศ›elegere. Vizionati acum mai jos emisiunea survivor romania all stars episodul 31 in reluare din 26 martie 2024.

Andrei Ciobanu: โ€žNiciodatฤƒ nu jignesc oamenii, nu รฎnjur. Trecem cu vederea, doar cฤƒ ieศ™irile astea nu sunt OK pentru cei de acasฤƒ. Nu e frumosโ€.

Sorin Puศ™caศ™u: โ€žZanni ศ™tie pe unde sฤƒ รฎmpingฤƒ bฤƒศ›ul ศ™i sunt alศ›i cฤƒศ›eluศ™i care latrฤƒ pe acolo. El รฎmi ศ›ipa รฎn cap, eu am avut un gest รฎn care mฤƒ scฤƒrpinam la cap ศ™i el a รฎnceput sฤƒ รฎmi spunฤƒ cฤƒ fac gestul ฤƒsta. E pachetul total de ipocrizie, ศ™i de falsitate, ศ™i de actorie proastฤƒโ€

Survivor Romania all stars episodul 31 de pe 26 martie 2024

Zanni a venit pregฤƒtit, รฎn cazul รฎn care Alexandra Duli era cea care se รฎntoarcea la Survivor. Faimosul i-a oferit o floare, dupฤƒ ce a pupat-o pe obraz, iar aceasta a pฤƒstrat cadoul, revenind cu el, รฎn tabฤƒrฤƒ.

โ€‹Duli: โ€žA fost drฤƒguศ› din partea lui. Chiar nu mฤƒ aศ™teptamโ€,

ศ˜tefania Stan: โ€žCeva se รฎnfiripฤƒ acolo. Prea e zรขmbฤƒreศ› Zanniโ€,

Duli: โ€žEu nu credโ€, Vezi mai jos emisiunea survivor romania all stars episodul 31 complet 26 martie 2024 integral..

Situaศ›ia tensionatฤƒ, care a luat naศ™tere รฎn timpul jocului pentru recompensฤƒ, nu a fost trecutฤƒ cu vederea de Sorin Puศ™caศ™u, nici dupฤƒ ce se รฎntoarce รฎn camp.

Rฤƒzboinicul recunoaศ™te cฤƒ fostul coechipier รฎl calcฤƒ pe nervi, dar รฎncearcฤƒ sฤƒ รฎl evite pe cรขt de mult posibil, pentru ca un conflict sฤƒ nu ia naศ™tere รฎntre ei.

Sorin Puศ™caศ™u: โ€žEu nu ศ™tiu cum sฤƒ fac, sฤƒ nu mฤƒ provoace. El asta รฎncearcฤƒ, dar fฤƒrฤƒ sฤƒ รฎศ™i dea seama. E ceva personal la el. Pe mine, nu mฤƒ intereseazฤƒ. Eu aศ™ vrea sฤƒ disparฤƒ, ca sฤƒ nu mฤƒ provoace. Eu vreau doar sฤƒ tacฤƒ, sฤƒ รฎศ™i vadฤƒ de treaba luiโ€.

Un nou sezon mai aparte al emisiunii survivor romania all stars episodul 31 online 26 martie 2024, poate fi vizionat mai jos in reluare

La fel ca ศ™i รฎn anii trecuศ›i, filmฤƒrile pentru Survivor All Stars 2024 vor avea loc รฎn jungla din Republica Dominicanฤƒ. Concurenศ›ii ajung pe o plajฤƒ protejatฤƒ din Dominicanฤƒ, unde nu existฤƒ tehnologie. Existฤƒ generatoare uriaศ™e necesare pentru alimentarea echipamentelor din regie. Sunt zeci de metri de cabluri รฎnศ™irate ศ™i bฤƒgate รฎn nisip. Camerele, stativele, mixerele ศ™i monitoarele din regie sunt aduse cu barca la punctul de filmare รฎn fiecare dimineaศ›ฤƒ.

Cei 20 de concurenศ›i, 10 din echipa Faimoศ™ilor ศ™i 10 din echipa Rฤƒzboinicilor, luptฤƒ pentru titlul de Survivor ศ™i marele premiu รฎn valoare de 100.000 de euro. Urmareste mai jos survivor romania all stars episodul 31 online din 26 martie 2024 in reluare..