Acces Direct de pe 26 Martie 2024 Editie Online

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 26 martie 2024...

Cazul crimei din Timiศ™oara continuฤƒ la acces direct 26 martie 2024 cu informaศ›ii exclusive! Andreea nu locuia รฎn apartmentul รฎn care a fost ucisฤƒ, ci รฎntr-un cฤƒmin studenศ›esc din Timiศ™oara. Contactat de reporterii Acces Direct, administratorul internatului a confirmat informaศ›ia conform cฤƒreia Andreea plฤƒtea lunar taxa de cazare. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 26 martie 2024 integral..

Mirel a ucis-o pe Andreea รฎn apartamentul รฎn care locuia cu sora ศ™i veriศ™oara lui, รฎn ziua de sรขmbฤƒtฤƒ.

De atunci au apฤƒrut o mulศ›ime de informaศ›ii care au conturat modul รฎn care s-au petrecut lucrurile. รŽnsฤƒ, o informaศ›ie exclusivฤƒ schimbฤƒ ศ™irul evenimentelor tragice din Timiศ™oara.

Acces direct 26 martie 2024

Crima din Timiศ™oara ridicฤƒ multe semne de รฎntrebare, atรขt รฎn cazul anchetatorilor, cรขt ศ™i รฎn ceea ce รฎi priveศ™te pe romรขnii care privesc cu stupoare tot ce s-a รฎntรขmplat. Cadavrul Andreei a fost gฤƒsit รฎn apartamentul lui Mirel, deศ™i era nu ar fi locuit acolo. Nu se ศ™tie dacฤƒ รฎl vizita frecvent sau a ajuns รฎntรขmplฤƒtor รฎn acel apartament.

Cert este, รฎnsฤƒ, cฤƒ administratorul unui internat din Timiศ™oara a confirmat faptul cฤƒ Andreea era cazatฤƒ acolo, iar รฎn fiecare lunฤƒ plฤƒtea taxa aferentฤƒ cazฤƒrii. Chiar ศ™i dupฤƒ ce a รฎnceput relaศ›ia cu Mirel, Andreea nu a renunศ›at la locul din cฤƒmin.

De asemenea, pฤƒrinศ›ii ei nu ศ™tiau cฤƒ cei doi aveau o relaศ›ie. Tatฤƒl ei a declarat cฤƒ fiica lui urma sฤƒ รฎi spunฤƒ lui Mirel cฤƒ nu รฎศ™i doreศ™te sฤƒ formeze un cuplu cu el. Declsraศ›ia lui, รฎnsฤƒ, contrazice acest lucru. Criminalul a spus cฤƒ avea o relaศ›ie de patru luni cu Andreea. Acces direct de pe 26 martie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Mirel a confirmat tot ceea ce s-a spus despre crima pe care a produs-o รฎn Timiศ™oara. Agresorul a mฤƒrturisit cฤƒ a fost gelos รฎn relaศ›ia cu Andreea, iar cรขnd ea i-a spus cฤƒ vrea sฤƒ se despartฤƒ de el, ศ™i-a ieศ™it din minศ›i ศ™i a recurs la gestul ศ™ocant. Mirel a folosit douฤƒ cuศ›ite, pe care le-a luat la รฎntรขmplare din bucฤƒtฤƒrie,

Mirel a plecat din apartmentul din Timiศ™oara, imediat dupฤƒ ce a ucis-o pe Andreea. A รฎncercat sฤƒ รฎศ™i ascundฤƒ urmele, รฎnsฤƒ nu a reuศ™it. De atunci, nu a mai rฤƒspuns la telefon ศ™i a fost de negฤƒsit. La cรขteva ore distanศ›ฤƒ, Mirel a fost vฤƒzut รฎntr-un loc cu totul neaศ™teptat.

Ancheta continuฤƒ รฎn cazul crimei din Timiศ™oara, iar ipotezele cu privire la cronologia evenimentelor se schimbฤƒ de la o zi la alta.

De asemenea, se suspecteazฤƒ cฤƒ cineva ar fi vrut sฤƒ รฎl protejeze pe Mirel. S-a aflat unde a mers criminalul, imediat dupฤƒ ce i-a luat viaศ›a Andreei, fiind vฤƒzut รฎntr-un loc neobiศ™nuit avรขnd รฎn vedere contextul รฎn care s-a aflat.

Mirel a plecat acasฤƒ, รฎn Caraศ™-Severin, dupฤƒ ce ศ™i-a ucis iubita. รŽnainte de a ajunge la pฤƒrinศ›ii lui, criminalul s-a oprit รฎn Sasca Montanฤƒ, aproape de Mฤƒnฤƒstirea Nera.

Nu se ศ™tie care este motivul pentru care a ajuns รฎn acel loc sau ce intenศ›ii avea, avรขnd รฎn vedere cฤƒ ar fi รฎncercat sฤƒ scape de rฤƒspunerile legale.

La trei ore distanศ›ฤƒ de cรขnd a fost vฤƒzut รฎn Sasca Montanฤƒ, Mirel a fost sฤƒltat de acasฤƒ, din Pojejena de Sus, judeศ›ul Caraศ™-Severin. Poliศ›iศ™tii au ajuns รฎn casa lui la miezul nopศ›ii, รฎntr-un moment รฎn care, รฎn mod surprinzฤƒtor, nu se aflau acasฤƒ.

Faptul cฤƒ la numฤƒrul de urgenศ›ฤƒ 112 a sunat prietena surorii lui Mirel, iar pฤƒrinศ›ii lui nu erau acasฤƒ cรขnd el a fost ridicat de poliศ›iศ™ti, a stรขrnit multe semne de รฎntrebare รฎn acest caz. Poliศ›iศ™tii continuฤƒ cercetฤƒrile.

Noua editie din emisiunea acces direct 26 martie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Tatฤƒl Andreei a fฤƒcut declaraศ›ii dureroase la Acces Direct. Bฤƒrbatul a mฤƒrturisit cฤƒ a avut o premoniศ›ie รฎn ceea ce priveศ™te moartea fetei. Andreea a murit รฎn momentele cรขnd era aศ™teptatฤƒ acasฤƒ, รฎn Gorj, de cฤƒtre pฤƒrinศ›ii ei.

Aceศ™tia au intrat รฎn panicฤƒ cรขnd ea nu le-a mai rฤƒspuns la telefon, clipฤƒ รฎn care au simศ›it cฤƒ ceva rฤƒu s-a รฎntรขmplat cu copilul lor. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 26 martie 2024..