Acces Direct de pe 25 Martie 2024 in Reluare

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 25 martie 2024...

In dezbaterile unei noi editii acces direct 25 martie 2024, vorbim in special despre Mirel Dragomir este suspectul principal รฎn uciderea studentei de la Facultatea de Medicinฤƒ din Timiศ™oara. Tรขnฤƒrul ศ™i-a recunoscut fapta ศ™i a oferit mai multe detalii magistraศ›ilor care se cupฤƒ de cazul infiorฤƒtor. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 25 martie 2024 integral..

Crima odioasฤƒ petrecutฤƒ รฎn Timiศ™oara a ศ™ocat pe toatฤƒ lumea. Andreea, รฎn vรขrstฤƒ de 20 de ani, studentฤƒ la Facultatea de Medicinฤƒ a fost ucisฤƒ de iubit, prin aplicarea a 30 de lovituri de cuศ›it. Dupฤƒ ce Mirel a fost arestat, a fฤƒcut mai multe declaraศ›ii cu privire la situaศ›ia tragicฤƒ.

Andreea era studentฤƒ la Facultatea de Medicinฤƒ ศ™i avea tot viitorul รฎn faศ›ฤƒ pentru a-ศ™i urma visul รฎncฤƒ din copilฤƒrie. Iubitul ei, Mirel Dragomir, a dat dovadฤƒ de cruzime ieศ™itฤƒ din comun, dupฤƒ ce a ucis-o pe Andreea prin 30 de lovituri de cuศ›it. Criminalul fost arestat de poliศ›ie ศ™i a fฤƒcut o declaraศ›ie surprinzฤƒtoare.

Tรขnฤƒrul a mฤƒrturisit cฤƒ avea o relaศ›ie cu Andreea รฎncฤƒ din luna octombrie, dar รฎn ultima perioadฤƒ, lucrurile nu au mai fost la fel de fericite รฎntre ei. Mirel Dragomir recunoaศ™te cฤƒ a vฤƒzut-o pe studentฤƒ รฎn timp ce scria mesaje, dar nu ศ™tia cui รฎi erau adresate, motiv pentru care a fost refuzat, apoi a avut un acces de furie.

Dupฤƒ ce tรขnฤƒra nu a vrut sฤƒ-i dea telefonul ei, a menศ›ionat cฤƒ vrea sฤƒ se despartฤƒ de acesta. รŽntr-un acces de furie, Mirel Dragomir a mers รฎn bucฤƒtฤƒrie, loc de unde a luat douฤƒ cuศ›ite. Dupฤƒ acel moment, s-a รฎntors รฎn camerฤƒ, iar รฎntre el ศ™i Andreea a รฎnceput un adevฤƒrat scandal, apoi a รฎnceput sฤƒ o loveascฤƒ de mai multe ori.

Acces direct 25 martie 2024

Familia tinerei este รฎn ศ™oc dupฤƒ cele รฎntรขmplate. Tรขnฤƒra de doar 20 de ani a fost ucisฤƒ cu sรขnge rece de iubitul ei, iar tatฤƒl mฤƒrturiseศ™te cฤƒ a vorbit cu ea รฎn ziua fatidicฤƒ. Andreea ศ™i-a sunat pฤƒrintele รฎn jurul orei 11:00, dupฤƒ ce a terminat cursurile la facultate, urmรขnd sฤƒ meargฤƒ la autobuz pentru a se รฎndrepta spre casฤƒ.

Dupฤƒ ceva timp, tรขnฤƒra nu a mai dat niciun semn, iat tatฤƒl sฤƒu a รฎnceput sฤƒ-ศ™i punฤƒ mai multe semne de รฎntrebare. Vฤƒzรขnd cฤƒ nu rฤƒspunde, a luat maศ™ina ศ™i s-a รฎndreptat spre Timiศ™oara pentru a-ศ™i รฎntรขlni fiica. Acces direct de pe 25 martie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Tatฤƒl a presimศ›it cฤƒ fiica lui nu mai este รฎn viaศ›a ศ™i s-a oprit la prima secศ›ie de poliศ›ie pentru a spune de situaศ›ia Andreei. รŽn ceea ce รฎl priveศ™te pe Mirel Dragomir, acesta ศ™i-ar fi dorit o relaศ›ie cu tรขnฤƒra, dar ea l-a refuzat de mai multe timp.

Cรขt timp se afla รฎn secศ›ia de poliศ›ie de la Bฤƒile Herculane, a aflat de la oamenii legii cฤƒ fiica lui a murit. Moartea a fost anunศ›atฤƒ cu cรขteva minute รฎnainte. Tatฤƒl este sfรขศ™iat de durere, considerรขnd cฤƒ orice pedeapsฤƒ oferitฤƒ criminalului este รฎn zadar.

Noua editie din emisiunea acces direct 25 martie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Oamenii legii au รฎnceput o anchetฤƒ pentru a afla modul รฎn care s-au desfฤƒศ™urat acศ›iunile รฎn ceea ce priveศ™te uciderea studentei de la medicinฤƒ. Mai mulศ›i martori au povestit ceea ce au observat รฎn ziua fatidicฤƒ pentru a-i ajuta pe anchetatori sฤƒ desluศ™eascฤƒ misterul, รฎncรขt criminalul sฤƒ fie achitat.

O vecinฤƒ a declarat pentru anchetatori cฤƒ o cunoaศ™te pe sora lui Mirel Dragomir, fiind foste colege de liceu, ulterior de facultate. Aceasta รฎศ™i cฤƒuta fratele ศ™i nu putea sฤƒ deschidฤƒ uศ™a de la dormitor, lucru care nu s-a mai รฎntรขmplat pรขnฤƒ รฎn acel moment.

Odatฤƒ intratฤƒ รฎn casฤƒ, femeia a auzit cum sora criminalul vorbeศ™te cu pฤƒrinศ›ii ศ™i le transmite cฤƒ nu poate sฤƒ รฎl gฤƒseascฤƒ nici pe el, nici pe iubita lui. Cรขnd au ajuns รฎn faศ›a dormitorului au avut parte de un adevฤƒrat ศ™oc. Au deschis ศ™i au descoperit un cadavru pe pat, fiind corpul Andreei, tinerei de 20 de ani care a fost ucisฤƒ prin 30 de lovituri de cuศ›it.

Femeia ศ™i sora lui Mirel Dragomir au fost cele care au descoperit cadavrul tinerei aflat pe pat. Iniศ›ial, au crezut cฤƒ doarme ศ™i au preferat sฤƒ plece, fฤƒrฤƒ sฤƒ aprindฤƒ becul. Totuศ™i, dupฤƒ cรขteva secunde mai tรขrziu, au aprins becul pentru a o รฎntreba dacฤƒ ศ™tie de iubitul ei, moment cรขnd au gฤƒsit trupul plin de urme de รฎnjunghiere.

Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 25 martie 2024..