Acces Direct de pe 22 Martie 2024 Complet

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 22 martie 2024...

Mama Ionelei ne povesteste la acces direct de pe 22 martie 2024 ca i-a crescut pe cei trei copii ai fiicei รฎncฤƒ de cรขnd ei aveau doar cรขteva luni de viaศ›ฤƒ. Acum, bunica maternฤƒ spune cฤƒ รฎศ™i doreศ™te sฤƒ se ocupe รฎn continuare ศ™i de cei doi copii mai mici, copii cu nevoi speciale, care ar putea ajunge รฎn grija statului. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 22 martie 2024 integral..

Ionela a plecat la muncฤƒ รฎn strฤƒinฤƒtate, รฎn Germania, รฎmpreunฤƒ cu iubit, de care s-a despฤƒrศ›it. รŽn tot acest timp, cei trei copii au rฤƒmas รฎn grija bunicii materne, care รฎศ™i doreศ™te sฤƒ รฎi creascฤƒ รฎn continuare.

Acces direct 22 martie 2024

Fata spune cฤƒ acasฤƒ la mama ei au fost trimiศ™i asistenศ›i de la Protecศ›ia Copilului, pentru a vedea รฎn ce condiศ›ii locuiesc cei doi minori, care au ศ™i nevoi speciale. Atunci, s-ar fi constatat faptul cฤƒ micuศ›ii, รฎn vรขrstฤƒ de 5, respectiv 7 ani, nu sunt รฎngrijiศ›i ศ™i cฤƒ sunt lฤƒsaศ›i de izbeliศ™te. Acces direct de pe 22 martie 2024 poate fi urmarita mai jos.

โ€žNormal cฤƒ minte (n.r. asistenta de la Protecศ›ia Copilului, care a venit acasฤƒ la mama Ionelei). Mereu รฎmi trimitea bani ศ™i fiica mai mare, Daniela, ศ™i Florin, bฤƒiatul meu. Nu ศ™tiu ce interes au. Nu este ceva de capul meu sฤƒ ia aศ™a copiii. Copii aveau ce mรขnca, aveam รฎn casฤƒ. Nu este adevฤƒrat, cum sฤƒ aibฤƒ doar cartofi? Dar eu am martori cฤƒ veneam cu plasele de mรขncare. Nu vecinii au fฤƒcut plรขngere, este una care are magazin (…) Copiii sunt bine, cred cฤƒ doar sฤƒ รฎi facฤƒ rฤƒu Ioneleiโ€, a declarat Maricica, mama Ionelei, la Acces Direct.

Noua editie din emisiunea acces direct 22 martie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Ionela o fiicฤƒ din prima cฤƒsnicie, iar copila a rฤƒmas รฎn grija bunicii materne. Femeia spune cฤƒ s-a ocupat ศ™i de nepoata ei la fel de mult pe cรขt a fฤƒcut-o ศ™i cu cei doi copii mai mici ศ™i cฤƒ vrea ca minorii sฤƒ rฤƒmรขnฤƒ, รฎn continuare, la ea.

โ€žAm crescut ศ™i fata, am fost cu ea prin spitale, ศ™i bฤƒiatul am vฤƒzut cฤƒ e bolnav ศ™i tot aศ™a, ศ™i plus cฤƒ are ศ™i epilepsie. Bฤƒiatul care are cinci ani are. Am fost cu ei la spitale, am ศ™i reศ›etaโ€, a mai spus femeia. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 22 martie 2024..