Lia: Sotia Sotului Meu Sezonul 3 Episodul 11 – 21 Martie

Urmareste mai jos serialul romanesc Lia: sotia sotului meu sezonul 3 episodul 11 in reluare..

Alice o întreabă pe Otilia in episodul 11 sezonul 3 lia sotia sotului meu 21 martie 2024, în timpul ședinței de terapie, de ce vrea să o abandoneze. „Își face bagajele să plece!” susține ea. „Ea-mi ascunde foarte multe lucruri.” „Sunt în plus aici. (…) Sunt degeaba. (…) Întreaga mea existență este despre tine. Simt că trăiesc pe un butoi cu pulbere care stă să explodeze”, îi explică Otilia.

„Trebuie să mă port cu mânuși. (…) Trebuie să mă gândesc și la mine.” „Vreau să știi că eu țin la tine”, îi dezvăluie Alice. „Haide să plecăm împreună”, îi propune Otilia. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare noul sezon din serialul romanesc lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 11 din 21 martie 2024 integral..

„Fără Petru?” întreabă tânăra. „N-o să pot să fac asta niciodată.” Între timp, Petru și Lia ajung acasă împreună cu Robi. Petru își face griji că cel mic va primi într-o zi vestea că a pățit ceva. „Eu știu că tu vrei să salvezi pe toată lumea, dar, uite, sunt oameni care te iubesc și țin la tine și ar trebui să ai mai multă grijă”, îi spune Lia.

Lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 11 de pe 21 martie 2024

Lia și Petru discută despre noapte de tensiune prin care au trecut. Alice îi întrerupe: „Ai venit și tu la familia ta de rezervă?” „Dacă tati și Lia îmi fac un frățior, poate să stea aici cu noi?” întreabă Robi, care li se alătură. „Ești gravidă?” întreabă Alice. „Nu”, răspunde Lia.

Dana îi cere ajutorul Mirei pentru a-l învăța pe Pavel că „greșelile se plătesc”.

„Am nevoie de mărturia ta să mă asigur că Tavi nu va ieși din închisoare”, îi spune Nadia lui El Capitan. Însă femeia își face griji că Gianni și Tavi o să se răzbune pe Mike după ce ies din închisoare.

Reprezentanta de la Centru de plasament face o a doua vizită la Gabi și Pavel. De data aceasta li se alătură și Roxi, care trebuie să răspundă la câteva întrebări. „Ce-o să se întâmple cu mine când ei divorțează?” întreabă fetița.

Gianni se întoarce acasă și o găsește pe Carla făcându-și bagajele. „Erau niște oameni nevinovați”, îi spune ea. „De Petru nu știam”, se scuză Gianni. „Așa e mereu la tine, o neînțelegere”, spune Carla. „Plec!” „Plecăm împreună”, îi spune el. „În Italia și o luăm și pe Lia.” „Cea mai mare frică este cea de necunoscut și viitorul e mereu o enigmă!” Gianni îi cere lui Alice să pună în aplicare partea ei din plan pentru a o scoate pe Lia din țară.

Lia merge la repetiții unde se întâlnește cu Carla. „Ne-am certat întruna. El zice că n-a avut nimic de-a face cu explozia. Eu nu-l cred”, îi spune Carla. Cele două cad ce acord că este mai bine să renunțe la eveniment. Mai mult decât atât, ele sunt convinse că este mai bine să nu se mai vadă o perioadă. „Tata n-o să se schimbe niciodată”, spune Carla.

Un nou sezon este acum disponibil aici pe site, lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 11 online 21 martie 2024 poate fi vazut mai jos

„Robi o să fie foarte dezamăgit, iar Lia e foarte preocupată de carieră, nu prea mai are timp de o familie și ce să mai zic de un copil”, îi spune Alice, după ce Petru ajunge acasă singur. Petru află că Otilia dorește să se îndepărteze de ei pentru o perioadă. Tânărul se bucură că Otilia vrea să își dedice timp. „Mie n-aveai de gând să-mi spui că pleci?” o întreabă Petru pe Otilia. „E o idee bună.” Aceasta îi invită la cină înainte de a pleca. „O să vă scoateți ochii, dar ce bine că eu n-o să fiu aici și nici n-o să-mi pese”, îi spune ea lui Andi.

„Minți și aștepți să fii iertat. Nu mai pot așa. Gata. Vreau custodia exclusivă”, îi spune Dana lui Pavel. „Nu”, spune el. „Nu te întreb, Pavel. Te dau în judecată”, îi spune ea. „Vedem la proces cine o să câștige.” „Te rog, nu face asta”, adaugă Pavel. „Siguranța copilului meu e cea mai importantă”, susține Dana. Urmariti mai jos serialul lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 11 de pe 21 martie 2024..