Acces Direct de pe 20 Martie 2024 Editie Integrala

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 20 martie 2024...

Maria, fiica Marianei, ne supne in editia de astazi de la acces direct de pe 20 martie 2024 cฤƒ mama ei minte! Adolesenta a vorbit despre cultul religios รฎn care a intrat รฎn luna ianuarie a acestui an. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 20 martie 2024 integral..

Acces direct 20 martie 2024

Mariana, o femeie divorศ›atฤƒ, a fost singura care a crescut-o pe copila sa pรขnฤƒ cรขnd aceasta a ajuns la vรขrsta de 17 ani. รŽnsฤƒ, รฎncepรขnd cu vara anului trecut, s-a observat o schimbare รฎn comportamentul fiicei sale. Mai mult, aceasta a devenit un alt om รฎn luna ianuarie 2024, cรขnd s-a implicat รฎntr-un cult.

Femeia nu mai recunoaศ™te persoana รฎn care s-a transformat fiica sa ศ™i crede cฤƒ acest lucru se datoreazฤƒ faptului cฤƒ aceasta s-a implicat รฎn acel cult religios ศ™i a intrat รฎn contact cu indivizi ciudaศ›i. Acum, Maria, fiica ei, a lฤƒmurit situaศ›ia. Iatฤƒ ce a spus! Acces direct de pe 20 martie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Maria, fata Marianei, a intrat รฎn direct prin telefon ศ™i a vrut sฤƒ se apere! Adolescenta a declarat cฤƒ mama ei minte cu tot ceea ce mฤƒrturiseศ™te la Acces Direct. Ea a vorbit despre Domnul ศ™i a declarat cฤƒ este foarte credincioasฤƒ.

โ€žVreau sฤƒ vฤƒ spun cฤƒ oamenii, รฎntreaga omenire vฤƒd jertfa de pe Golgota Domnului Iisus, pe care El a fฤƒcut-o pe cruce pentru noi ca fiind ceva obiectiv. Oamenii nu รฎnศ›eleg ce รฎnseamnฤƒ cu adevฤƒrat ceea ce a fฤƒcut El. El este mรขntuitorul tuturor oamenilor, pentru cฤƒ noi toศ›i suntem pฤƒcฤƒtoศ™i. Nu este nimic adevฤƒrat din ceea ce spune mama! Mama nu รฎi cunoaศ™te, eu, รฎn schimb, รฎi cunosc! Ei trฤƒiesc รฎn voia Domnului ศ™i nu trฤƒiesc รฎn preacurvie. Nu mi-a cerut nimeni bani mie!โ€, a spus ea.

Gabriela, femeia cฤƒtre care mama Mariei aratฤƒ cu degetul, a fฤƒcut ศ™i ea declaraศ›ii despre toatฤƒ aceastฤƒ situaศ›ie. Confidenta acuzatฤƒ a mฤƒrturisit cฤƒ ea nu are un loc de muncฤƒ, dar nici nu i-a cerut bani Mariei.

โ€žEa ne-a cumpฤƒrat ochelari din dragoste pentru Domnul. Eu nu am nici servici, trฤƒiesc prin credinศ›ฤƒ, am lฤƒsat toatฤƒ viaศ›a mea รฎn mila Domnului. Mรขncare รฎmi pregฤƒteศ™te Domnul la momentul potrivit, cรขnd ศ™tie El cฤƒ am nevoieโ€, a precizat femeia.

Noua editie din emisiunea acces direct 20 martie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Ioan este รฎntr-o situaศ›ie disperatฤƒ! Bฤƒrbatul รฎl cautฤƒ de ani de zile pe unchiul sฤƒu, Hฤƒrฤƒluศ›ฤƒ, care a dispฤƒrut ca prin mister. Acesta spune cฤƒ nu acuzฤƒ pe nimeni, รฎnsฤƒ vorbeศ™te despre fosta iubitฤƒ a unghiului sฤƒu ศ™i despre familia ei. Iatฤƒ ce declaraศ›ii a fฤƒcut cu privire la tot ceea ce s-a รฎntรขmplat!

Dupฤƒ o viaศ›ฤƒ plinฤƒ de peripeศ›ii, Ioan a decis sฤƒ รฎnceapฤƒ o anchetฤƒ pe cont propriu ศ™i sฤƒ-l gฤƒseascฤƒ pe unchiul dispฤƒrut. Nepotul are o ipotezฤƒ uluitoare! Fosta iubitฤƒ a unchiului Hฤƒrฤƒluศ›ฤƒ ar avea idee ce soartฤƒ a avut bฤƒrbatul, dar ar ascunde adevฤƒrul. Iatฤƒ ce a declarat bฤƒrbatul!

Strungariu Hฤƒrฤƒluศ›ฤƒ a dispฤƒrut รฎn anul 1992, iar de atunci nu s-a mai auzit nimic de el. Acesta avea un copil cu Chivu Anica, de care se despฤƒrศ›ise รฎnainte de 1992, deoarece aceasta a plecat de acasฤƒ, fiindcฤƒ o bฤƒtea.

Nepotul sฤƒu, Ioan, a vorbit despre tot ce s-a รฎntรขmplat atunci ศ™i a oferit detalii importante despre dispariศ›ie.

Livia, sora lui Hฤƒrฤƒluศ›ฤƒ, a intrat รฎn direct prin telefon ศ™i a vorbit despre fratele ei. Femeia a precizat cฤƒ nu mai ศ™tie nimic de fratele ei de acum 32 de ani, de cรขnd a fost ultima datฤƒ la ea.

O altฤƒ sorฤƒ a lui Hฤƒrฤƒluศ›ฤƒ, Dominica, a mฤƒrturisit cฤƒ acesta a fost vฤƒzut la o mฤƒnฤƒstire din Secu de un cฤƒlugฤƒr. Acest lucru s-a รฎntรขmplat รฎn urmฤƒ cu mulศ›i ani, iar de atunci nu se mai ศ™tie nimic de el. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 20 martie 2024..