Acces Direct de pe 19 Martie 2024 Editie Integrala

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 19 martie 2024...

Anchetatorii au dezvฤƒluit la acces direct 19 martie 2024 ce s-a รฎntรขmplat รฎn ziua dispariศ›iei lui Marian, tรขnฤƒrul care a fost gฤƒsit mort dupฤƒ aproape trei sฤƒptฤƒmรขni de la dispariศ›ie. Iatฤƒ noi detalii halucinannte รฎn cazul crimei de la stรขnฤƒ. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 19 martie 2024 integral..

Dupฤƒ 7 ani de la dispariศ›ia tragicฤƒ a fiului sฤƒu, Victoria luptฤƒ pentru a aduce la luminฤƒ adevฤƒrul despre ceea ce considerฤƒ a fi o crimฤƒ cu sรขnge rece. Marian, รฎn vรขrstฤƒ de 32 de ani, a dispฤƒrut รฎn mod misterios รฎn dimineaศ›a zilei de 27 octombrie 2017, รฎn timp ce se afla cu turma de animale รฎn apropierea staศ›iei de epurare a apei din comuna Olteni, Teleorman.

Acces direct 19 martie 2024

รŽn acea zi fatidicฤƒ, la ora 9:00 dimineaศ›a, Marian a plecat la muncฤƒ, alฤƒturi de turma de animale. Trei ore mai tรขrziu, acestea au fost gฤƒsite rฤƒtฤƒcind singure.

Soศ›ia patronului stรขnei a fost cea care a alertat autoritฤƒศ›ile despre dispariศ›ia lui Marian, fapt care a declanศ™at o anchetฤƒ.

La ora 17:00, aceeaศ™i zi, echipajele de cฤƒutare au รฎnceput sฤƒ exploreze zona. รŽntr-o scenฤƒ รฎnspฤƒimรขntฤƒtoare, rucsacul lui Marian a fost gฤƒsit lรขngฤƒ bazinul de apฤƒ, conศ›inรขnd alimente pe care, cel mai probabil, el intenศ›iona sฤƒ le consume. Acces direct de pe 19 martie 2024 poate fi urmarita mai jos.

รŽnsฤƒ, รฎntr-o descoperire ศ™ocantฤƒ, geaca lui Marian plutea pe suprafaศ›a apei, รฎn bazinul de epurare. รŽncercฤƒrile de a contacta telefonul sฤƒu au eศ™uat, semn cฤƒ ceva grav s-ar fi putut รฎntรขmpla.

Cu toate acestea, trupul neรฎnsufleศ›it al lui Marian a fost gฤƒsit abia dupฤƒ aproape trei sฤƒptฤƒmรขni de cฤƒutฤƒri, la suprafaศ›a apei din apropierea staศ›iei de epurare. Victoria, mama lui Marian, acuzฤƒ autoritฤƒศ›ile de neglijenศ›ฤƒ. Ea crede cฤƒ fiul ei a fost victima unei crime, ศ™i nu a unei dispariศ›ii accidentale.

Eu nu am ศ™tiu cฤƒ el a plecat acolo (n.r. la stรขnฤƒ). El s-a dus acolo, a lucrat la capre. Nu cunoศ™tea pe nimeni la stรขnฤƒ, l-a dus un om ศ™i a rฤƒmas acolo. (…) A lucrat acolo din 2015. Vorbeam des cu el, cฤƒ mฤƒ suna.”, povesteศ™te mama Victoria

Noua editie din emisiunea acces direct 19 martie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

รŽn faศ›a acestei tragedii ศ™i a lipsei de rฤƒspunsuri, Victoria nu รฎnceteazฤƒ sฤƒ lupte pentru dreptatea fiului sฤƒu ศ™i pentru aducerea adevฤƒrului la luminฤƒ. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 19 martie 2024..