Acces Direct de pe 8 Martie 2024 Editia Gratis

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 8 martie 2024...

Apar noi acuzaศ›ii grave la acces direct 8 martie 2024 รฎn cazul dispariศ›iei profesorului din Vรขlcea. Publicul este rugat sฤƒ รฎศ™i spunฤƒ pฤƒrerea: dacฤƒ bฤƒrbatul mai este sau nu รฎn viaศ›ฤƒ. Ruda-vecinฤƒ susศ›ine cฤƒ Aniศ™oara minte. Cele mai noi declaraศ›ii, รฎn exclusivitate pentru Acces Direct. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 8 martie 2024 integral..

Cazul profesorului dispฤƒrut din Vรขlcea devine din ce รฎn ce mai controversat! Nimeni nu mai ศ™tie nimic de el: nici dacฤƒ este รฎn viaศ›ฤƒ, dar nici dacฤƒ a murit. Ancheta continuฤƒ ศ™i astฤƒzi!

Acces direct 8 martie 2024

Ruda-vecinฤƒ susศ›ine cฤƒ Aniศ™oara minte, iar episodul cu mingea nu ar fi fost unul adevฤƒrat. Femeia a ศ›inut sฤƒ precizeze cฤƒ ea mereu a aruncat-o รฎn spatele casei lor, de fiecare datฤƒ cรขnd a gฤƒsit-o la ea รฎn curte.

Potrivit declaraศ›iilor, ruda-vecinฤƒ nu ar fi confiscat mingea astfel รฎncรขt profesorul sฤƒ se enerveze pe fiul lui, sฤƒ-l dea afarฤƒ ศ™i a doua zi sฤƒ plece nervos de acasฤƒ. Acces direct de pe 8 martie 2024 poate fi urmarita mai jos.

โ€žSฤƒ ศ™tiศ›i cฤƒ eu nu ศ™tiu de mingea asta. Habar nu am. Cฤƒ scฤƒpau mingea cรขnd se jucau ei, asta o scฤƒpau. O scฤƒpau pe stradฤƒ, o scฤƒpau ศ™i la mine. Eu le-o aruncam รฎn curte. Eu altฤƒ treabฤƒ nu am avut cu ei. Nu. Nu am confiscat, domne. Nu. Eu nu am vฤƒzut nimic. Eu asta nu am vฤƒzut. Cum sฤƒ-o confiศ™te mingea? Ce sฤƒ facฤƒ el cu o minge? Vai de mine ce ศ›inere de minte are ea (n.r. Aniศ™oara)! Are o ศ›inere de minte nemaipomenitฤƒ. Cum รฎn martie 2020? Cum de s-a รฎntรขmplat treaba asta tocmai รฎn martieโ€, a mฤƒrturisit ruda-vecinฤƒ, pentru Acces Direct.

Prin urmare, fiul cel mic nu ar fi folosit un obiect ascuศ›it pentru a strica mingea.

Cu atรขt mai mult, ruda-vecinฤƒ a mฤƒrturisit cฤƒ ea a fost datฤƒ รฎn judecatฤƒ de cumnata ei, รฎn urmฤƒ cu mai mulศ›i ani, pentru a rฤƒmรขne familiei profesorului pฤƒmรขntul din spatele casei.

Noua editie din emisiunea acces direct 8 martie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

โ€žCu mingile s-a รฎntรขmplat, รฎnainte. Prin 2019, prin 2018. Nu e adevฤƒrat, nu a confiscat nimeni nicio minge. Mingile cu care se jucau ei… Mingile… Ei (n.r. fraศ›ii) se mai jucau ศ™i pe stradฤƒ, mingea aia a mai cฤƒzut ศ™i la vecinul de lรขngฤƒ el, ศ™i la celฤƒlalt vecin, vฤƒ spun eu. Ei dacฤƒ dฤƒdeau mingea, se ascundeau. Cine ศ™tie de ce, eu le-o aruncam รฎn stradฤƒ dacฤƒ nu vedeam pe nimeni. Da, รฎn curtea lor o aruncam. รฎn spate, unde e spatele caseiโ€, a adฤƒugat femeia. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 8 martie 2024..