Lia: Sotia Sotului Meu Sezonul 3 Episodul 9 – 7 Martie

Urmareste mai jos serialul romanesc Lia: sotia sotului meu sezonul 3 episodul 9 in reluare..

Pavel si Gabi au fost chemați la centrul de adopție, deoarece s-a aflat că Roxi a fugit de la ei in lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 9 online 7 martie 2024. „Am vorbit cu Roxi, vă iubește foarte mult”, le spune doamna care se ocupă de cazul lor de adopție. „Asta-i o minune”, spune Gabi. „V-am recitit dosarul și aveți o situație materială bună. Evaluarea a ieșit foarte bine. Roxi este o fetiță norocoasă. (…) Vom urgenta procedura cu dosarul. E clar că vrea să fie cu voi și o puteți lua acasă”, îi anunță.

Celor doi nu le vină să creadă: „Și noi vrem să fie cu noi.” „Speram să mă mai iubești un pic în adâncul inimii tale”, îi spune Gabi, însă Pavel dorește să divorțeze pentru a se împăca cu Dana. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare noul sezon din serialul romanesc lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 9 din 7 martie 2024 integral..

Elena o sună pe Lia pentru a-i spune că Otilia dorește să-i împace pe Alice și Petru. „A aranjat să iasă amândoi la masă, singuri”, îi spune Elena. „Nu sunt geloasă”, spune Lia. „Noi aici ținem cu Lia”, le spune Elena lui Moni și Toni. Între timp, Lia îl anunță pe Petru de planul Otiliei.

„Ești singură?” o întreabă Petru. „Atunci hai să ne vedem.” Între timp, Alice îl așteaptă la restaurant.

„Nu vreau să fiu prietene și mai ales surori”, spune Ema. Ea o consideră vinovată pe Sia de moartea lui Nae, deoarece tânăra i-a dat de băut. Sia o rugase să se împace, de dragul lui Petru și al lui Sorin.

Lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 9 de pe 7 martie 2024

„Lia ne minte”, îi spune Gianni Carlei, arătându-i fotografia făcută de Fabian. Între timp, Lia și Petru sunt surprinși de Alice în timp ce se sărută. „Iubirea ascunsă este palpitantă pentru că te face să simți totul mai intens, mai puternic și că oricând te poate prinde cineva.”

Lia se trezește îngrijorată, deoarece a adormit acasă cu Petru. Dana își face griji că Gianni ar putea deveni periculos dacă află că Lia l-a mințit. Între timp, Alice îi spune Otiliei că Petru și Lia nu s-au despărțit. Vezi mai jos un nou sezon al serialului romanesc lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 9 online 7 martie 2024 in reluare..

„Lia n-a dormit aici, nu?” întreabă Gianni. „Nu, n-a dormit”, răspunde Carla. „Ăi spunem că știm? (…) Credeam că pe mine nu mă minte.” Lia ajunge acasă și le spune că a fost la Petru. „Ne-ai mințit!” îi spune Carla. „Nu. E soțul meu. Doar am încercat să mai repar ce mai e de reparat”, s scuză Lia. „Te-ai supărat, dar chiar nu te-am mințit.” „Încep să am senzația că îți cam bați joc de noi”, îi spune Carla.

„De-asta n-ai venit tu, că eram doar eu”, îi spune Alice lui Petru. „Da. Știu ce încercați tu și Otilia”, îi spune Petru. „De ce nu mi-ai spus că te-ai certat cu Lia?” îl întreabă Alice. „De ce trebuia să-ți spun ție că m-am certat cu Lia?” întreabă și Petru. „Să înțeleg că v-ați împăcat?” întreabă ea. „Nu”, răspunde Petru. „De ce trebuie să-ți dau ție socoteală?” „Te întrebam și eu în calitate de prietenă”, susține Alice.

Un nou sezon este acum disponibil aici pe site, lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 9 online 7 martie 2024 poate fi vazut mai jos

„De ce-ai mințit atunci, de ce ai spus că ne-ai ales pe noi?” o întreabă Carla. „Carla, Petru e soțul meu și nu renunț la el pentru nimeni”, răspunde Lia. „Și toată povestea asta cu cearta ce e? E măcar adevărată sau e doar un joc?” mai întreabă Carla. „Nu e niciun joc”, spune Lia. „Minți!” răspunde Carla. „Eu te-am ajutat, am fost sinceră cu tine și tu așa-mi mulțumești?” „Nu voiam să te mint, mai ales pe tine, dar m-am gândit că dacă sunt aici o să-l lase în pace pe Petru”, mărturisește Lia.

„Iar începi?” o întreabă Carla. „Spune-mi tu că nu crezi că Gianni plănuiește ceva”, răspunde Lia. „Fii sinceră! (…) Îmi spune că vrea să aibă o relație cu mine și pe la spatele meu plănuiește să-l omoare!”

„De ce-ai adus-o aici?” o întreabă Pavel pe Gabi, care a venit împreună cu Roxi fără să-l anunțe. „Te bagi cu forța-n viața mea!” „Te rog să n-o faci să se simtă singură”, spune Gabi. „Dacă nu te-aș cunoaște, aproape că te-aș crede”, răspunde Pavel. „Nu înțeleg de ce te comporți așa cu mine. Tu ne-ai jucat pe degete și pe mine, și pe Dana”, îi spune ea. „Și acum te răzbuni sau cum?” întreabă el. „Roxi e doar un copil. Nu m-aș folosi de ea, că nu sunt un monstru”, spune Gabi. În timp ce ei discută, Roxi se joacă împreună cu Robi. Micuța intră în camera Siei și a Emei și ascunde în buzunar o bijuterie găsită pe măsuță. Urmariti mai jos serialul lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 9 de pe 7 martie 2024..