Survivor Romania All Stars Episodul 24 Online 7 Martie 2024

Urmariti aici mai jos pe site in reluare Survivor Romania All Stars episodul 24 de pe 7 martie 2024 integral..

Emoศ›iile ating cote maxime pentru tribul Faimoศ™ilor la survivor romania all stars episodul 24 online 7 martie 2024, dupฤƒ ce au cรขศ™tigat recompensa din aceastฤƒ sฤƒptฤƒmรขnฤƒ. Pentru cฤƒ mรขine este Ziua Femeii, Milka le-a rฤƒsfฤƒศ›at papilele gustative concurenศ›ilor din echipa roศ™ie cu pralinele de ciocolatฤƒ ศ™i le-a oferit prima comunicare din acest sezon. Vizionati acum mai jos emisiunea survivor romania all stars episodul 24 in reluare din 7 martie 2024.

Tribul Faimoศ™ilor a adjudecat recompensa din aceastฤƒ sฤƒptฤƒmรขnฤƒ. Milka le-a bucurat papilele gustative cu praline din ciocolatฤƒ finฤƒ, รฎnsฤƒ surprizele nu se opresc aici, concurenศ›ii s-au bucurat de o masฤƒ copioasฤƒ, dar ศ™i de comunicare.

Pentru cฤƒ mรขine este 8 Martie, Ziua Femeii, Milka a oferit echipei cรขศ™tigฤƒtoare prima comunicare din sezonul suprem-Survivor All Stars. Fiecare concurent din echipa roศ™ie are dreptul sฤƒ vorbeascฤƒ cu o femeie specialฤƒ din viaศ›a lui, prin apel vocal.

Ana Progras, emoศ›ionatฤƒ pรขnฤƒ peste cap, a izbucnit รฎn lacrimi cรขnd a auzit vocea mamei sale ศ™i i-a spus cel mai sincer โ€žTe iubescโ€.

Survivor Romania all stars episodul 24 de pe 7 martie 2024

Consiliul tribal a รฎnceput cu o veste nefericitฤƒ pentru unul dintre concurenศ›i. Domnul Dan a dezvฤƒluit cฤƒ un concurent de la Rฤƒzboinici va pฤƒrฤƒsi competiศ›ia.

Jorge a mฤƒrturisit cฤƒ a simศ›it cฤƒ ceva nu este bine cu el. Problemele la picior รฎi dau รฎn continuare mari bฤƒtฤƒi de cap.

โ€žSimศ›eam cฤƒ ceva nu e ok, de aia am รฎntrebat รฎn fiecare zi ce se รฎntรขmplฤƒ, azi-noapte nu am putut sฤƒ dorm din cauza genunchiului. รŽn acest moment, un ochi rรขde, altul plรขnge. Jumฤƒtate din sufletul meu plรขnge pentru cฤƒ nu mฤƒ aศ™teptam sฤƒ plec aศ™a de la Survivor, a doua oarฤƒ de la Survivor, tot dupฤƒ o accidentareโ€ฆโ€, a spus Jorge, pe picior de plecare. Vezi mai jos emisiunea survivor romania all stars episodul 24 complet 7 martie 2024 integral..

Faimoศ™ii au nominalizat! Cฤƒtฤƒlin Zmฤƒrฤƒndescu a fost propus spre eliminare ศ™i se va duela cu unul dintre coechipierii sฤƒi. TJ Miles deศ›ine colanul de imunitate, astfel propunerea lui pentru duel este nimeni altul decรขt Zannidache.

โ€‹Cฤƒtฤƒlin Zmฤƒrฤƒndescu ศ™i Zannidache s-au duelat pentru a rฤƒmรขne รฎn competiศ›ia Survivor All Stras, รฎnsฤƒ, pentru unul dintre ei parcursul รฎn cadrul show-ului se va รฎncheia.

Un nou sezon mai aparte al emisiunii survivor romania all stars episodul 24 online 7 martie 2024, poate fi vizionat mai jos in reluare

Duelul dintre Zanni ศ™i Zmฤƒrฤƒndescu a fost unul intens, รฎnsฤƒ pentru cel din urmฤƒ competiศ›ia s-a รฎncheiat รฎn aceastฤƒ searฤƒ. Dibฤƒcia lui Zanni a cรขntฤƒrit din nou รฎn cadrul duelului ศ™i a ieศ™it รฎnvingฤƒtor.

โ€žรŽmi e dificil sฤƒ รฎmi gฤƒsesc cuvintele รฎn momentul ฤƒsta, am crezut pentru o secundฤƒ cฤƒ pot cรขศ™tiga, cฤƒ pot rฤƒmรขne aici, dar Zanni a fost mult mai focusat pe jocul ฤƒsta, nu degeaba a cรขศ™tigat รฎn sezonul lui, pe de altฤƒ parte, sunt mรขndru cฤƒ ultimul joc l-am avut cu un campion. ศ˜tiu cฤƒ i-a plฤƒcut foarte mult tricoul ฤƒsta lui TJ, vreau sฤƒ i-l las lui ca amintire. Vreau sฤƒ รฎi iau pe toศ›i รฎn braศ›eโ€, a spus Cฤƒtฤƒlin Zmฤƒrฤƒndescu. Urmareste mai jos survivor romania all stars episodul 24 online din 7 martie 2024 in reluare..