Acces Direct de pe 5 Martie 2024 Editie Completa

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 5 martie 2024...

Rodica ne povesteste la acces direct 5 martie 2024 ca nu mai ศ™tie nimic de tatฤƒl sฤƒu รฎn vรขrstฤƒ de 90 de ani. Bฤƒtrรขnul a dispฤƒrut de acasฤƒ รฎn luna noiembrie, iar de atunci, familia nu mai cunoaศ™te nimic despre soarta sa. Conform ipotezei sale, ar fi fost rฤƒpit ศ™i dus รฎn afara judeศ›ului, dar nu existฤƒ nicio probฤƒ pentru cele afirmate. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 5 martie 2024 integral..

Rodica vrea sฤƒ-ศ™i gฤƒseascฤƒ tatฤƒl dispฤƒrut de cรขteva luni. รŽn noiembrie, bฤƒrbatul ar fi fost rฤƒpit din curte, iar de atunci, nu se mai ศ™tie nimic despre el. Avea mai multe probleme de sฤƒnฤƒtate ศ™i nu putea sฤƒ se deplaseze pe distanศ›e lungi.

Rodica este disperatฤƒ ศ™i vrea sฤƒ-ศ™i gฤƒseascฤƒ tatฤƒl dispฤƒrut chiar din curte, motiv pentru care a apelat la emisiunea Acces Direct. Femeia se afla la serviciu, iar cรขnd a ajuns acasฤƒ, bฤƒrbatul era dispฤƒrut, iar mama sa, imobilizatฤƒ la pat, i-a spus cฤƒ a ieศ™it afarฤƒ ศ™i nu s-a mai รฎntors.

Acces direct 5 martie 2024

Bฤƒtrรขnul nu pleca de acasฤƒ niciodatฤƒ, deoarece se deplasa greu. Jurca Nicolae avea baston, purta sondฤƒ urinarฤƒ ศ™i avea nevoie de aparat auditiv pentru a auzi.

โ€Noi eram la serviciu, mama era รฎn pat cฤƒ este bolnavฤƒ, iar tata ieศ™ise afarฤƒ, cรขnd am ajuns noi, mi-a spus mama cฤƒ nu a mai intrat รฎn casฤƒ. Era purtฤƒtor de sondฤƒ de 9 ani ศ™i nici nu auzea fฤƒrฤƒ aparat auditiv. El nu pleca de acasฤƒ pentru cฤƒ nu poate sฤƒ meargฤƒ mult. Cred cฤƒ a fost rฤƒpit, maศ™inile din ziua aia nu au fost verificateโ€, a spus Jurca Rodica la Acces Direct. Acces direct de pe 5 martie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Rodica considerฤƒ cฤƒ tatฤƒl sฤƒu a fost luat cu maศ™ina de unul dintre vecini ศ™i dus รฎn afara judeศ›ului. Nu se cunosc motivele pentru care o persoanฤƒ ar face o astfel de faptฤƒ, รฎnsฤƒ, nu se mai cunoaศ™te nimic de bฤƒtrรขnul รฎn vรขrstฤƒ de 90 de ani.

Nimeni nu ar fi putut lua pensia, รฎn afarฤƒ de fiica sa, astfel cฤƒ este exclusฤƒ varianta รฎn care bฤƒtrรขnul a fost rฤƒpit pentru bani.

โ€Presupun cฤƒ l-a luat cineva cu maศ™ina ศ™i l-a dus รฎn afara judeศ›ului. Ca sฤƒ-ศ™i batฤƒ joc sฤƒ sunt รฎn jurul casei o grฤƒmadฤƒ de duศ™mani, sฤƒ-ศ™i batฤƒ joc, sฤƒ profite de pensie, poate, da (nr. eu ridic pensie), nu are actele la el, nu are nimic la elโ€, a mai spus doamna Rodica.

Noua editie din emisiunea acces direct 5 martie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Ioana Beatrice, tรขnฤƒra รฎnsฤƒrcinatฤƒ, a fost ucisฤƒ cu sรขnge rece de patronul magazinului la care lucra. Bฤƒrbatul afirmฤƒ cฤƒ femeia i-a fฤƒcut avansuri, iar, dupฤƒ ce s-au contrazis, ar fi luat un obiect ascuศ›it ศ™i a ucis-o. Deศ™i spune cฤƒ nu ศ™i-a dat seama de gravitatea faptei, a mers ศ™i s-a predat la poliศ›ie.

Patronul care a ucis-o pe Ioana Beatrice, tรขnฤƒra รฎnsฤƒrcinatฤƒ care era angajatฤƒ, a fฤƒcut mai multe declaraศ›ii poliศ›iศ™tilor. Recunoaศ™te fapta, dar spune cฤƒ nu-ศ™i aminteศ™te cum s-a ajuns la crimฤƒ, fiind provocat de femeie, cรขt se aflau amรขndoi รฎn magazin.

Crima รฎnfiorฤƒtoare care a avut loc รฎn Bucureศ™ti, unde o tรขnฤƒrฤƒ รฎnsฤƒrcinatฤƒ a fost ucisฤƒ de patron, ridicฤƒ o mulศ›ime de semne de รฎntrebare. Bฤƒrbatul susศ›ine cฤƒ totul a pornit de la o ceartฤƒ din acea zi ศ™i ar fi fot provoat, dupฤƒ ce angajata l-ar fi รฎnjurat. Totodatฤƒ, el afirmฤƒ cฤƒ, de-a lungul timpului, a fost ameninศ›at de prietenii acesteia ศ™i a fost des รฎnjurat, cรขnd se afla la magazin.

Patronul a declarat cฤƒtre poliศ›iศ™ti cฤƒ a mers รฎn depozit, deoarece urma sฤƒ ajungฤƒ distribuitorul, iar tรขnฤƒra ar fi ieศ™it de la toaletฤƒ ศ™i i-a fฤƒcut o propunere indecentฤƒ, moment รฎn care acesta i-a ieศ™it din minศ›i.

Dupฤƒ ce a comis crima, patronul magazinului nu mai ศ™tie ce s-a รฎntรขmplat cu el. Acesta se afla รฎn curtea din spate, dupฤƒ ce ieศ™ise din incinta รฎn care s-a produs oroarea, apoi a s-a gรขndit sฤƒ mmeargฤƒ la poliศ›ie pentru a declara fapta. A decis sฤƒ meargฤƒ la o secศ›ie de poliศ›ie mai รฎndepฤƒrtatฤƒ, unde nu avea prieteni, menศ›ionรขnd cฤƒ aceศ™tia din urmฤƒ cu ar fi aflat.

Patronul declarฤƒ cฤƒ era ceva ciudat รฎn ceea ce priveศ™te comportamentul tinerei, iar animalele ar fi simศ›it acest lucru. Unul dintre cรขinii lui o lฤƒtra mereu, iar pisicile nu se apropiau de Ioana Beatrice. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 5 martie 2024..