Acces Direct de pe 1 Martie 2024 Editie Online

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 1 martie 2024...

In cadrul emisiunii acces direct 1 martie 2024 dezbatem un subuiect despre o situaศ›ie strigฤƒtoare la cer a avut loc รฎn 2021! Balustrada groazei i-a adus sfรขrศ™itul soศ›ului. Femeia care ศ™i-a pierdut bฤƒrbatul face acuzaศ›ii grave. A doua zi autoritฤƒศ›ile au รฎncercat sฤƒ ascundฤƒ urmele neglijenศ›ei macabre. Un bฤƒrbat ศ™i-a pierdut viaศ›a, รฎn anul 2021, dupฤƒ ce balustrada care ar fi trebuit sฤƒ รฎl protejeze i-a adus, de fapt, sfรขrศ™itul. Camelia, soศ›ia celui care ศ™i-a pierdut viaศ›a, face acuzaศ›ii grave. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 1 martie 2024 integral..

Acces direct 1 martie 2024

De doi ani ศ™i jumate Camelia a rฤƒmas sฤƒ รฎศ™i creascฤƒ singurฤƒ fetele. Soศ›ul ei, Viorel, a plฤƒtit cu viaศ›a pentru neglijenศ›ฤƒ altora, acuzฤƒ soศ›ia. Bฤƒrbatul s-a prฤƒbuศ™it, รฎn timp ce se aflฤƒ pe pod, รฎn drum spre casฤƒ.

Mai multe fotografii au surprins momentul รฎn care niศ™te muncitori montau niศ™te plase peste balustradele distruse, locul prin care soศ›ul Cameliei ศ™i-a gฤƒsit sfรขrศ™itul.

Mai mult decรขt atรขt, dupฤƒ puศ›in timp de la nenorocire au รฎnceput reparaศ›ie a podului, inlcusiv a balustradei rupte. Filmฤƒrile i-au surprins pe muncitorii care lucrau zilnic la podul unde soศ›ul ei ศ™i-a pierdut viaศ›a.

โ€žS-a dezechilibrat ศ™i cรขnd a vrut sฤƒ se ศ›inฤƒ de balustradฤƒ, nu avea de ce ศ™i a cฤƒzut. Cu tot cu ศ›evi s-a dus รฎn jos. Atunci trecea o doamnฤƒ, care a sunat la 112. Eu pรขnฤƒ la el am coborรขt niศ™te scฤƒri. Dupฤƒ ce a venit salvarea a venit ศ™i poliศ›ia. Au plecat la spital cu el, la 9 a intrat รฎn operstie, doctorii nu i-au dat ศ™anse mari de supravieศ›uire, pentru cฤƒ avea foarte multe traumatisme. A douฤƒ zi s-au pus niศ™te plase acolo, apoi au pus niศ™te bฤƒri. รŽn raportul de la Primฤƒrie ni se spune cฤƒ au avut loc patru accidente rutiere, dar nu s-au soldat cu degradarea podului. Am poze de la dosar.โ€, a mai adunat femeia.

Camelia a rฤƒmas, de mai b ine de doi ani, sฤƒ รฎศ™i creascฤƒ singurฤƒ fetele, dupฤƒ ce soศ›ul ei, Viorel, a plฤƒtit cu viaศ›a pentru neglijenศ›ฤƒ altora. Acces direct de pe 1 martie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Mai exact, bฤƒrbatul s-a prฤƒbuศ™it, รฎn timp ce se aflฤƒ pe pod, รฎn drum spre casฤƒ.

Ei bine, a doua zi de la tragedie, mai multe fotografii au surprins momentul รฎn care niศ™te muncitori montau niศ™te plase peste balustradele distruse, locul prin care soศ›ul Cameliei ศ™i-a gฤƒsit sfรขrศ™itul.

Ei bine, รฎn urmฤƒ cu puศ›in timp, pentru Acces Direct, martorul care a vฤƒzut ceea ce s-a รฎntรขmplat รฎn timp real รฎn cazul lui Viorel a fฤƒcut dezvฤƒluiri ศ™ocante.

Mai exact, femeia afirmฤƒ tot ceea ce a spus ศ™i Camelia, soศ›ia lui Viorel, bฤƒrbatul care ศ™i-a gฤƒsit sfรขrศ™itul, รฎn urma neglijenศ›ei altora.

โ€žรŽn data de 6.10.2021, รฎn jurul orei de 18:28, mฤƒ รฎntorceam acasฤƒ ศ™i am vฤƒzut un bฤƒrbat care mergea pe podul Apollo, รฎnsoศ›it de o femeie ศ™i o fetiศ›ฤƒ de aproximativ 8 ani. Posibil sฤƒ fi fost soศ›ia ศ™i fiica lui.

Am observat cฤƒ acel bฤƒrbat avea รฎn mรขnฤƒ mai multe bucฤƒศ›i de ศ›eavฤƒ. Bฤƒrbatul s-a dezechilibrat รฎn dreptul balustradei de pe marginea podului. Eu ศ™tiam cฤƒ balustrada este ruptฤƒ de mai mult timp pe sensul de mers dinspre ศ™oseaua Badovineศ™ti cฤƒtre bulevardul Dorobanศ›ilor. De asemenea, am vฤƒzut cฤƒ dupฤƒ ce s-a dezechilibrat, bฤƒrbatul s-a apucat cu mรขinile de balustrada de pe marginea podului, s-a ศ›inut de aceasta foarte puศ›in timp รฎn care femeia ศ™i fetiศ›a care รฎl รฎnsoศ›eau ศ›ipau la el.

Imediat bฤƒrbatul a cฤƒzut pe spate, pe sol, de la o รฎnฤƒlศ›ime de circa 7 metri. Eu am sunat de รฎndatฤƒ la 112. La faศ›a locului a venit un echipaj de poliศ›ie ศ™i ambulanศ›ฤƒ. De la poliศ›e am aflat cฤƒ persoana care a cฤƒzut รฎn gol de pe pod se numea Viorel, avea 48 de ani ศ™i locuia รฎn Brฤƒila. A fost preluat de un echipaj medical sosit la faศ›a locului ศ™i transportat la spital.โ€, a spus un martor al evenimentului care a avut loc in anul 2021.

Noua editie din emisiunea acces direct 1 martie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Suspansul atinge cote maxime. Ceartฤƒ din casฤƒ Bฤƒlan s-a terminat sau nu cu o crimฤƒ? Un singur incident, trei variante diferite. Cine a spus adevฤƒrul. Iatฤƒ cine a spus, de fapt, adevฤƒrul!

Descoperire nฤƒucitoare. รŽntreaga anchetฤƒ poate fi datฤƒ peste cap. Pare cฤƒ doar unul dintre cele trei scenarii susศ›in ipoteza ca profesorul ar fi murit.

รŽn urma valului de mesaje sosite la redacศ›ia Acces Direct, totul s-a รฎndreptat cฤƒtre divorศ›ul intentat de Aniศ™oara.

Am avut acces la dosarul de divorศ› al Aniศ™oarei, soศ›ia profesorului, de unde au ieศ™it la ivealฤƒ mai multe detalii neศ™tiute.

Femeia, soศ›ia bฤƒrbatului, a mers ศ™i a depus divorศ›ul imediat, dupฤƒ ce a dispฤƒrut pretorul, fฤƒrฤƒ sฤƒ meargฤƒ la poliศ›ie sฤƒ declare cฤƒ bฤƒrbatul ei a plecat de acasฤƒ, a cerut custodie exclusivฤƒ a copiilor, motive ce lasฤƒ semne de รฎntrebare adรขnci รฎn acest caz.

Aniศ™oara a cerut chiar ศ™i separarea bunurilor, partajul รฎn divorศ›, รฎnsฤƒ a schimbat, la scurt timp, cererea รฎn care decide cฤƒ nu mai vrea partaj. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 1 martie 2024..