Lia: Sotia Sotului Meu Sezonul 3 Episodul 8 – 29 Februarie

Urmareste mai jos serialul romanesc Lia: sotia sotului meu sezonul 3 episodul 8 in reluare..

Lia vrea să afle dacă există vreo posibilitate ca Gianni să spună adevărul in episodul 8 sezonul 3 din lia sotia sotului meu de pe 29 februarie 2024, însă Petru consideră că bărbatul minte. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare noul sezon din serialul romanesc lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 8 din 29 februarie 2024 integral..

„De fapt vrei să te întorci la ei?” întreabă Petru. „Nu vreau să mai iau decizii greșite”, se apără Lia. „Poate iei decizia corectă după ce mă omoară”, susține Petru. Lia merge la Carla: „M-am certat cu Petru.” „O să înțeleagă și Petru că și noi suntem familia ta”, susține Carla. „Se pare că n-o să înțeleagă niciodată”, răspunde Lia. „Nu-mi spui că o să te desparți de Petru”, spune Carla.

În același timp, Dana ajunge acasă și îl găsește pe Petru făcându-și bagajele. „Lia știe că pleci?” întreabă ea. „Lia e la Gianni”, răspunde Petru. „Nu pot să accept asta. (…) Nu renunț eu, ea a plecat.”

Lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 8 de pe 29 februarie 2024

Pavel este sincer cu Gabi și îi spune că nu mai există nimic între ei, dar și că dorește să fie cu Dana. Acesta vrea să oprească procesul de adopție, fiind singurul mod în care crede că îi poate demonstra Danei că nu mai este nimic între ei. Gabi nu primește foarte bine vestea că o va pierde pe Roxi.

Daniel și Alice își petrec timpul pe ponton. Tânărul dorește să o sărute, însă Alice nu este pregătită.

Sorin o aștepată pe Sia pentru a merge împreună la eveniment. „Nu mi-a mai spus nimeni până acum că sunt frumoasă”, spune Sia. Sorin o sărută și pleacă împreună spre mașină. „Ce dor ți-a fost de mine”, spune Ema, după ce-i surprinde împreună.

„Știu cum scăpăm de Petru. Am nevoie ca Petru și Alice să fie în aceeași mașină”, îi spune Gianni lui Tavi. „Am nevoie de un băiat care să știe să umble la direcție. Pentru că o să aibă un accident.”

„Am încercat și nu pot. Nu pot să iubesc alt bărbat în afară de Petru”, plânge Alice. „Dacă nu e el, o să fie altul”, încearcă să o liniștească Andi.

Gianni este fericit să o găsească pe Lia acasă. „Pot să stau aici cu voi?” înreabă Lia. „Casa mea și casa surorii tale va fi întotdeauna deschisă pentru tine”, îi spune Gianni. Vezi mai jos un nou sezon al serialului romanesc lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 8 online 29 februarie 2024 in reluare..

„Dacă Gianni încearcă să-i facă rău lui Petru, doar eu pot să aflu”, îi spune Lia Nadiei. „E prea riscant”, spune Nadia. „N-o să-mi facă nimic!” susține ea. Lia este rănită că Gianni a mințit-o și vrea să fie cea care îl prinde. „O să-i spun că ne-am certat și o să-l fac să aibă încredere în mine și o să-mi spună tot”, spune Lia. „Vreau să avem cât mai multe dovezi.”

„Nimeni nu ar trebui să aleagă între bărbatul pe care-l iubește și propria ei familie. Dar sunt momente când alegerea e ușoară!”

Un nou sezon este acum disponibil aici pe site, lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 8 online 29 februarie 2024 poate fi vazut mai jos

Petru își face griji pentru Lia: „Putem să-l prindem și altfel.” „Fac asta pentru tine”, susține Lia. Alice este surprinsă să-l vadă pe Petru în casă. Petru este curios de relația ei cu Daniel. Urmariti mai jos serialul lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 8 de pe 29 februarie 2024..

„Îmi e greu fără el”, spune Lia. „Nu voiam să ajungi în situația asta în care să alegi între Petru și noi”, susține Carla. „Nu e vina ta”, spune Lia. „E vina lui tata. El a insistat”, spune Carla. Elena le întrerupe. Cele trei iau micul-dejun împreună.

„L-ai iertat pe Gianni?” o întreabă Elena. „Încerc să-l cunosc”, spune tânăra. „Ești sigură?” întreabă Elena. „N-am altă soluție”, susține Lia. Carla are suspiciunile ei în privința motivelor Liei, însă Elena o liniștește.