Acces Direct de pe 29 Februarie 2024 in Reluare

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 29 februarie 2024...

Astazi la acces direct 29 februarie 2024 aflam ca Lucian a murit รฎn urmฤƒ cu o lunฤƒ. Pฤƒrinศ›ii lui, Mariana ศ™i Gicฤƒ, susศ›in cฤƒ s-ar fi รฎntรขmplat ceva, de fapt, รฎn ziua รฎn care tรขnฤƒrul a fost gฤƒsit decedat. Li s-a spus cฤƒ a cฤƒzut din picioare, dar familia spune cฤƒ nu avea probleme de sฤƒnฤƒtate. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 29 februarie 2024 integral..

Acces direct 29 februarie 2024

Acesta avea toatฤƒ viaศ›a รฎnainte, dar a murit รฎn urmฤƒ cu o lunฤƒ, cel puศ›in รฎn condiศ›ii care ridicฤƒ semne de รฎntrebare. Pฤƒrinศ›ii lor vor sฤƒ se facฤƒ dreptate ศ™i sunt convinศ™i cฤƒ s-a รฎntรขmplat ceva despre care ei nu au fost anunศ›aศ›i.

Barbatul fฤƒcea muncฤƒ de birou รฎntr-o unitate militarฤƒ. รŽn urmฤƒ cu o lunฤƒ, รฎntr-o zi de miercuri, tรขnฤƒrul ar fi cฤƒzut din picioare atunci ศ™i i s-a spus cฤƒ i s-a fฤƒcut rฤƒu. Ar fi fost gฤƒsit de niศ™te colegi ศ™i ulterior a fost chemat o ambulanศ›ฤƒ, dar fฤƒrฤƒ medic. Acum, familia vrea sฤƒ se facฤƒ dreptate, spunรขnd cฤƒ s-ar fi รฎntรขmplat ceva despre care pฤƒrinศ›ii nu au aflat. Acces direct de pe 29 februarie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Mariana ศ™i Gicฤƒ ศ™i-au pierdut unicul fiu, iar acum familia รฎncearcฤƒ sฤƒ punฤƒ cap la cap bucฤƒศ›i de informaศ›ie. Cei doi spun cฤƒ bฤƒiatul lor nu avea probleme de sฤƒnฤƒtate ศ™i cฤƒ nu au avut acces la imaginile din ziua รฎn care a murit. De aceea, Mariana ศ™i Gicฤƒ spun cฤƒ s-ar fi รฎntรขmplat altceva decรขt ceea ce li s-a comunicat oficial.

โ€žSฤƒ ne punฤƒ la dispoziศ›ie filmarea din ziua รฎn care i-a fost rฤƒu. Nu ศ™tim ce s-a รฎntรขmplฤƒ. Refuzฤƒ sฤƒ ne spunฤƒ ultimele clipe ale fiului nostru, ce s-a รฎntรขmplat, el putea fi salvat, dar nu ศ™i-a dat interesul nimeni. Nu-l lฤƒsaศ›i sฤƒ cadฤƒ jos รฎntr-o aศ™a instituศ›ie. Sรขmbฤƒtฤƒ รฎi facem parastasul, am invitat colegi de-ai lui, dar au spus cฤƒ nu au timp ศ™i nu pot sฤƒ fie alฤƒturi de noi. Ei au scฤƒpat, รฎศ™i vede fiecare de viaศ›a lor, dar noi am rฤƒmas cu sufletul arsโ€, a declarat Mariana, mama lui Lucian, pentru Acces Direct.

Noua editie din emisiunea acces direct 29 februarie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Aniศ™oara deศ›ine un afterschool, activitate pe care o are de ceva timp. Chiar dacฤƒ a fost acuzatฤƒ cฤƒ ศ™i-a ucis soศ›ul, รฎmpreunฤƒ cu cei doi copii pe care รฎi are รฎmpreunฤƒ cu Marian Claudiu Bฤƒlan, o mamฤƒ care รฎศ™i duce copilul acolo spune cฤƒ nu o vede รฎn stare sฤƒ facฤƒ aศ™a ceva ศ™i o descrie ca o persoanฤƒ liniศ™titฤƒ.

รŽn urmฤƒ cu cรขteva zile, Aniศ™oara a fost acuzatฤƒ de fosta cumnatฤƒ ศ™i fosta soacra cฤƒ i-ar fi furat banii mamei profesorului, iar Ana declara cฤƒ femeia a vrut sฤƒ renunศ›e la proprii copii, pentru a pleca la muncฤƒ รฎn Germania. Acum, o mamฤƒ de la afterschoolul pe care ea รฎl deศ›ine spune cฤƒ Aniศ™oara i-a povestit despre momentele รฎn care fostul soศ› pleca de acasฤƒ ศ™i nu se mai รฎntorcea.

Chiar dacฤƒ Aniศ™oara spune cฤƒ nu are vreo vinฤƒ pentru dispariศ›ia fostului soศ›, รฎn urmฤƒ cu o sฤƒptฤƒmรขnฤƒ a fost plasatฤƒ sub control judiciar pentru 90 de zile. Mama unui copil care merge la afterschoolul deศ›inut de Aniศ™oara spune cฤƒ femeia nu ar fi รฎn stare sฤƒ รฎi facฤƒ vreun rฤƒu fostului soศ›, din contrฤƒ, se plรขngea cฤƒ profesorul pleca de acasฤƒ.

โ€žAbsolut nimic ciudat. Nu este o persoanฤƒ violentฤƒ, agresivฤƒ, Deci, nu! Sub nicio formฤƒ! (…) Bฤƒiatul cel mare mai fฤƒcea ศ™ah cu copiii. Nu am absolut nimic urรขt de spus la adresa dรขnsei. Mie รฎmi place. O adorฤƒm ศ™i eu ศ™i ceilalศ›i pฤƒrinศ›i care รฎncฤƒ avem copiii acolo.

รŽn decembrie, a fost grฤƒdiniศ›a รฎnchisฤƒ, cฤƒ au venit de l Interpol, spunea doamna, pentru percheziศ›ii. Am ศ›inut copiii acasฤƒ 10 zile, cฤƒ atรขt a durat tot balamucul. E o persoanฤƒ cu care poศ›i discuta absolut orice. La orice orฤƒ rฤƒspunde la telefoane. La orice orฤƒ rฤƒspunde la telefoane, se รฎncarcฤƒ ศ™i cu problemele noastre ca mฤƒmiciโ€, a declarat femeia, la Acces Direct. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 29 februarie 2024..