Acces Direct de pe 28 Februarie 2024 Editie Online

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 28 februarie 2024...

Astazi la acces direct 28 februarie 2024 aflam ca soศ›ul Mioarei ar fi murit รฎn condiศ›ii suspecte. A plecat la muncฤƒ รฎn strฤƒinฤƒtate, cu gรขndul sฤƒ asigure un trai mai bun familiei, dar ar fi fost gฤƒsit decedat รฎn hainele de muncฤƒ. Femeia crede cฤƒ, de fapt, s-ar fi รฎntรขmplat ceva imediat dupฤƒ ce a ajuns รฎn strฤƒinฤƒtate. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 28 februarie 2024 integral..

Barbatul a plecat la muncฤƒ pe 13 ianuarie, iar la scurt timp, a fost gฤƒsit mort. Femeia crede cฤƒ, de fapt, i s-a รฎntรขmplat ceva ศ™i cฤƒ nu ar fi decedat รฎn somn, aศ™a cum i s-a spus la telefon. A fost anunศ›atฤƒ de patronul la care lucra partenerul ei cฤƒ a fost gฤƒsit mort.

Acces direct 28 februarie 2024

Pe 13 ianuarie, soศ›ul Mioarei a plecat la muncฤƒ รฎn Austria, unde a mai lucrat ศ™i รฎn trecut. Femeia spune cฤƒ nu ศ™i-a dorit ca bฤƒrbatul sฤƒ plece, din nou, รฎn strฤƒinฤƒtate, dar a tot insistat, spunรขnd cฤƒ vrea sฤƒ le asigure o viaศ›ฤƒ mai bunฤƒ. La douฤƒ zile distanศ›ฤƒ de cรขnd a plecat de acasฤƒ, a fost gฤƒsit mort.

โ€žA plecat la lucru รฎn Austria, la ora 02.30 a plecat din casฤƒ ศ™i duminica seara ajungea. Luni dimineaศ›ฤƒ, la ora 13.00, m-a sunat cฤƒ a decedat. De cรขnd a plecat din casฤƒ nu am mai ศ›inut legฤƒtura cu el. Avea telefon, avea tot. Nu m-a sunat. Luni, la ora 13.00, am primit telefonul.

M-a รฎntrebat patronul dacฤƒ a luat antibiotice ศ™i i-am spus cฤƒ a luat un spray pentru sforฤƒit ศ™i am รฎntrebat o doctoriศ›ฤƒ dacฤƒ are ceva ศ™i mi-a spus cฤƒ nu e aศ™a ceva. Mi s-a spus cฤƒ a decedat, cฤƒ a murit. Nu avea probleme de sฤƒnฤƒtate (…) Am fost cu el la doctorโ€, a declarat Mioara, la Acces Direct. Acces direct de pe 28 februarie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Mioara spune cฤƒ bฤƒrbatul a plecat la muncฤƒ, avรขnd un contract. Lucra cรขteva luni รฎn Austria, la un patron, cu care colaborase ศ™i รฎn trecut. Acum, femeia crede cฤƒ, de fapt, soศ›ul ei ar fi pฤƒศ›it, mai ales cฤƒ nu ศ™tia sฤƒ aibฤƒ probleme de sฤƒnฤƒtate.

โ€žEram รฎn silviculturฤƒ, acolo avea contractul. El a mai fost la muncฤƒ ศ™i รฎn 2022. La trei-patru luni, venea acasฤƒ. Nu avea niciodatฤƒ probleme (…) Tura asta nu am vrut sฤƒ รฎl mai las sฤƒ plece, am vrut sฤƒ lucreze รฎn ศ›arฤƒโ€, a mai spus femeia.

Noua editie din emisiunea acces direct 28 februarie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Telespectatorii ne-au arฤƒtat un interes foarte mare pentru subiectele pe care le dezbatem zi de zi, fie cฤƒ vorbim de familii, cazuri sociale, accidente, evenimente tragice, pandemie sau neimplicarea autoritฤƒลฃilor รฎn anumite subiecte. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 28 februarie 2024..