Clanul Sezonul 4 Episodul 2 Online 26 Februarie 2024

O poveste care a ศ›inut telespectatorii cu sufletul la gurฤƒ din primul minut. Secvenศ›e care au impresionat prin calitatea cinematograficฤƒ ศ™i imagini รฎn premierฤƒ รฎn ศ›arฤƒ. CLANUL a ajuns la sezonul final, iar fiecare รฎntrebare este mai aproape de momentul รฎn care รฎศ™i va primi rฤƒspunsul. Doar cรขteva ore ne mai despart de serialul CLANUL. รŽn aceastฤƒ searฤƒ, de la 20:30, pe pro cum se รฎncheie povestea personajelor รฎn ultima etapฤƒ, aici undeโ€ฆ pฤƒcatele se plฤƒtesc! Urmareste mai jos serialul clanul sezonul 4 episodul 2 integral 26 februarie 2024 in reluare..

Clanul sezonul 4 episodul 2 reluare 26 februarie 2024

Finalul sezonului trei a lฤƒsat-o pe Ilinca ศ™i cu o descoperire pe care trebuie acum sฤƒ o spunฤƒ mai departe: โ€žE un film prost. Pavel e David Pribeagu. Pavel e cรขrtiศ›a lui Mฤƒcelaru ศ™i e dat รฎn urmฤƒrire generalฤƒ. Cum รฎi spun eu asta lui tanti Luminiศ›a?โ€. Ce decizie va lua, aflฤƒm รฎn sezonul final.

David ศ™i Vera s-au reรฎntรขlnit, รฎnsฤƒ lucrurile dintre ei vor fi tensionate: โ€žSuntem รฎn rahat pรขnฤƒ รฎn gรขt amรขndoi. Mi-e fricฤƒ sฤƒ nu mor sau sฤƒ รฎnfund puศ™cฤƒria รฎnainte sฤƒ aflu cine sunt. Eu sunt al nimฤƒnui. Numai tu contezi. Tu ศ™i taicฤƒ-tu. E taicฤƒ-tu ศ™i se vede, numai pielea ta conteazฤƒ. Mฤƒ sperii, Vera, eศ™ti mai rea ca elโ€, รฎi va spune David Verei. Aceasta รฎnsฤƒ are alte planuri: โ€žEu sunt familia ta, tu eศ™ti familia mea. Resemneazฤƒ-te, eu sunt tot ce ai ศ™i mai bine de atรขt nu o sฤƒ capeศ›i. O sฤƒ fim interlopi cu acte รฎn regulฤƒโ€.

Alianศ›ele se pun la punct, iar รฎn Clan este nevoie de cineva care sฤƒ preia conducerea: โ€žPe Bebe nu mai putem sฤƒ ne bazฤƒm pe nimica de la el. Dacฤƒ nu ne punem toศ›i la un loc acum, se umplu puศ™cฤƒriile de noi ศ™i ai noศ™tri. Eu rฤƒmรขn ca ศ™i cap ศ™i nu se face miศ™care fฤƒrฤƒ sฤƒ treacฤƒ pe la mine. Eu am luat greศ™elile lui ศ™i le-am รฎndreptatโ€. Cine va avea curajul sฤƒ facฤƒ astfel de afirmaศ›ii, vedem รฎn cรขteva ore. Vizionati aici mai jos sezonul final din serialul clanul sezonul 4 episodul 2 gratuit 26 februarie 2024.

โ€žEste รฎnceputul sfรขrศ™itului ศ™i vine cu o รฎncheiere a acestei poveศ™ti senzaศ›ionale, al acestui serial fabulos…Sunt convins cฤƒ va fi cu multe lacrimi la final, cฤƒ oamenii vor dori รฎn continuare sฤƒ urmฤƒreascฤƒ povestea astaโ€, a spus Denis Hanganu.

Nu ratati mai jos premiera ultimului sezon din clanul sezonul 4 episodul 2 online 26 februarie 2024 care poate fi vazut mai jos

โ€žSunt nostalgic, recunosc, dar nu pentru cฤƒ se รฎncheie, pentru cฤƒ asta presupune viaศ›a de actor, sunt nostalgic pentru cฤƒ am avut o echipฤƒ senzaศ›ionalฤƒ, de la producศ›ie, la regie, la scenariu, la actori…ศ™i e pฤƒcat cฤƒ se terminฤƒ pentru cฤƒ s-ar putea sฤƒ nu mai pฤƒstrฤƒm relaศ›iile la fel de apropiate cu toศ›i oamenii cu care ai lucrat รฎn perioada asta, de asta o sฤƒ-mi fie cel mai dorโ€, a mai spus Denis Hanganu. Chiar acum mai jos poti viziona serialul clanul sezonul 4 episodul 2 complet 26 februarie 2024.