Camera 609: Lasa-ma imi place! Sezonul 2 Episodul 7 Online

Victor Popescu o consultฤƒ pe Eva in episodul 7 sezonul 2 camera 609 lasa-ma imi place, dupฤƒ ce aceastฤƒ a รฎnceput sฤƒ aibฤƒ contracศ›ii รฎn timpul vizionฤƒrii de casฤƒ alฤƒturi de Victor Pop. รŽn timp ce, acesta aศ™teptฤƒ pe holul spitalului, stresat la maxim, รฎn cabinet doctorul o asigurฤƒ pe Eva, cฤƒ nu este nimic grav. Te invitam sa urmaresti mai jos noul serial romanesc de comedie lasa-ma imi place camera 609 sezonul 2 episodul 7 de pe 23 februarie 2024 integral..

Violeta ศ™i Elisabeta รฎmpreunฤƒ cu Doina ศ™i Adina vin de urgenศ›ฤƒ la spital sฤƒ vadฤƒ ce se รฎntรขmplฤƒ cu starea Evei. Deศ™i, acestea รฎncep o micฤƒ ceartฤƒ, din nou, รฎn incinta spitalului, cele doua se opresc dupฤƒ ce o vฤƒd pe Eva. Doina ศ™i Violeta รฎศ™i recunosc vina pentru tot stresul pe care l-au creat ศ™i รฎi roagฤƒ pe cei doi sฤƒ se รฎmpace pentru copil.

Camera 609 Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 7

Violeta, Sergiu, Elisabeta ศ™i Eduard iau prรขnzul รฎn familie, gรขndindu-se petrecerea surprizฤƒ pentru Victor. รŽntre timp, รฎศ™i face apariศ›ia Felicia รฎn haine sport, gata sฤƒ facฤƒ miศ™care alฤƒturi de Eduard. Cei doi se pregฤƒtesc sฤƒ facฤƒ sport, iar Violeta vrea sฤƒ li se alฤƒture.

Marius se revede cu Mara ศ™i รฎncearcฤƒ sฤƒ o sฤƒrute, dar aceastฤƒ refuzฤƒ. Mara ii spune cฤƒ are nevoie de timp, iar mai apoi adaugฤƒ ,,Toatฤƒ relaศ›ia noastrฤƒ a fost o minciunฤƒ de la รฎnceput!. Marius e devastat dupฤƒ mฤƒrturisirea Marei.

Eva a pregฤƒtit o surprizฤƒ cu baloane รฎn formฤƒ de รฎnimฤƒ pentru ziua lui Victor. Totodatฤƒ, Eva porneศ™te un videclip cu urฤƒri din partea celor dragi lui ศ™i poze de la รฎnceputul relaศ›iei lor. Vezi mai jos in mod gratuit reluarea noului serial camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 7 online 23 februarie 2024..

Cel mai nou serial romanesc camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 7 online 23 februarie 2024, poate fi urmarit mai jos in reluare…

Familiile fiilor lui Iosif Pop se ceartฤƒ pe moศ™tenire, fฤƒcรขnd din asta o adevฤƒratฤƒ รฎntrecere.

Eva ศ™i familia ei vorbesc despre cฤƒsฤƒtorie. Aceasta nu vrea sฤƒ se cฤƒsฤƒtoreascฤƒ, deoarece nu mai are รฎncredere รฎn bฤƒrbaศ›i, din cauza unei decepศ›ii รฎn dragoste.

Violeta ศ™i Sergiu se intereseazฤƒ de viaศ›a intimฤƒ a lui Victor, dar acesta nu le dฤƒ foarte multe detalii. Pฤƒrinศ›ii vor ca el sฤƒ-ศ™i trฤƒiascฤƒ viaศ›a, dar Victor le spune cฤƒ nu are timp de relaศ›ii.

Victor รฎศ™i รฎntreabฤƒ pฤƒrinศ›ii dacฤƒ interogatoriu despre iubite implicฤƒ testamentul. Le spune rฤƒspicat cฤƒ nu are de gรขnd sฤƒ se cฤƒsฤƒtoreascฤƒ, cฤƒ nu are nevoie de moศ™tenire.

Sergiu nu vrea sฤƒ-i lase banii lui Mircea sฤƒ-i cheltuie pe viniluri. Victor nu se lasฤƒ constrรขns de argumentele pฤƒrinศ›ilor. Vrea sฤƒ decidฤƒ singur pentru viaศ›a lui.

Luminiศ›a stฤƒ de vorbฤƒ cu Vlady, sฤƒ-l facฤƒ sฤƒ รฎnศ›eleagฤƒ cฤƒ trebuie sฤƒ-ศ™i gฤƒseascฤƒ pe cineva. รŽi propune sฤƒ se ocupe ea de gฤƒsirea unei soศ›ii. Vlady este de acord.

Mama Evei se รฎnvinovฤƒศ›eศ™te, deoarece considerฤƒ cฤƒ Eva este รฎmpotriva cฤƒsฤƒtoriei din cauza relaศ›iei ei ศ™i a soศ›ului, care le-a pฤƒrฤƒsit. Eva o face sฤƒ รฎnศ›eleagฤƒ absurditatea acestui gรขnd. Chiar aici mai jos poti vedea in premiera camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 7 reluare 23 februarie 2024..