Acces Direct de pe 23 Februarie 2024 Complet

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 23 februarie 2024...

Au apฤƒrut informaศ›ii halucinante la acces direct 23 februarie 2024 รฎn cazul morศ›ii misterioase a Ginei, acea femei care รฎn urma unei relaศ›ii neasumate cu un bฤƒrbat รฎnsurat, a hotฤƒrรขt, spun oficialitฤƒศ›ile, sฤƒ รฎศ™i pun capฤƒt zilelor. รŽnsฤƒ, rudele sunt total รฎmpotriva acestei decizii pentru cฤƒ, spun ei, bฤƒrbatul alฤƒturi de care aceasta se afla รฎntr-o relaศ›ie, pe nume Aurel, care de altfel are mai multe dosare pe rol pentru รฎnศ™elฤƒciune, nu a vrut decรขt sฤƒ punฤƒ mรขna pe toatฤƒ averea ei, pe banii ei, astfel cฤƒ dupฤƒ o ceartฤƒ ceva l-a determinat sฤƒ o omoare. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 23 februarie 2024 integral..

Noi detalii cutremurฤƒtoare au ieศ™it la ivealฤƒ รฎn cazul decesului Ginei. Se pare cฤƒ, รฎn acea zi รฎn care a fost declarat decesul, Gina ศ™i fostul ei soศ› voiau sฤƒ รฎi facฤƒ un cadoul bฤƒiatului lor, pentru cฤƒ era ziua acestuia cรขnd s-a รฎntรขmplat aceastฤƒ nenorocire. Cei doi au vrut sฤƒ รฎi cumpere bฤƒiatului un lฤƒnศ›iศ™or de 7.000 de lei, bani pe care aceasta i-ar fi avut.

รŽnsฤƒ, nici banii nu au fost gฤƒsiศ›i, nici lฤƒnศ›iศ™orul nu a fost cumpฤƒrat, tocmai de aceea se presupune de cฤƒtre familie cฤƒ aceศ™ti bani au fost luaศ›i tot de Aurel, de aici pornindu-se un conflict care sฤƒ se fi ศ™i terminat cu moartea ei suspectฤƒ.

Acces direct 23 februarie 2024

Dezvฤƒluire ศ™oc! Au apฤƒrut informative รฎn exclusivitate din anchetฤƒ. Gina ศ™i Aurel s-ar fi certat crunt รฎn ziua fatidicฤƒ. Maศ™ina parcatฤƒ la Sala Polivalentฤƒ poate fi cheia care ar putea descifra misterul morศ›ii Ginei.

Ancheta รฎn cazul morศ›ii Ginei se complicฤƒ. Fostul soศ› face mฤƒrturii cutremurฤƒtoare despre ultima zi de viaศ›a a femeii.

Totodatฤƒ, prietena cea mai bunฤƒ a femeii a dezvฤƒluit cฤƒ aceasta ar fi avut de gรขnd sฤƒ รฎl pฤƒrฤƒseascฤƒ pe bฤƒrbat. Acces direct de pe 23 februarie 2024 poate fi urmarita mai jos.

รŽn urmฤƒ cu puศ›in timp, รฎn cadrul unei intervenศ›ii, acordate exclusiv pentru Acces Direct, surorile Ginei au fฤƒcut dezvฤƒluiri incendiare รฎn cazul anchetei decesului surorii sale.

Mai exact, una dintre cele douฤƒ apropiate ale femeii susศ›ine cฤƒ maศ™ina a fost lฤƒsatฤƒ รฎn parcarea de la Sala Polivalentฤƒ de cฤƒtre Gina, dupฤƒ ce oamenii legii au prins-o pe aceasta vorbind รฎn timp ce se afla la volanul autoturismului.

Noua editie din emisiunea acces direct 23 februarie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

รŽn urmฤƒ cu puศ›in timp, รฎn cadrul unui interviu, acordat exclusiv pentru Acces Direct, fostul soศ› al Ginei a fฤƒcut dezvฤƒluiri halucinante din ziua รฎn care aceasta a murit. Mai exact, bฤƒrbatul i-a dat acesteia 6.000 de lei pentru a cumpฤƒra cadoul de ziua bฤƒiatului, stabilit รฎn Anglia.

Acesta susศ›ine cฤƒ cel care a luat banii a fost chiar Aurel, asta pentru cฤƒ acesta se plรขngea mereu la Gina cฤƒ nu are bani, certรขndu-se des pe acest aspect.

โ€žรŽn acea zi, (nr. 7 iunie 2023) am auzit-o pe Gina cรขnd vorbea la telefon cu Aurel. รŽi spunea: โ€žOmule, de unde sฤƒ-ศ›i mai fac rost de bani?! รŽn ce m-ai bฤƒgat?!โ€. A doua zi, executorii trebuiau s-o scoatฤƒ afarฤƒ din casฤƒ pe mama lui Aurel. รŽmi amintesc cฤƒ, รฎnainte cu 2-3 sฤƒptฤƒmรขni, Aurel รฎi spunea Ginei cฤƒ trebuie sฤƒ facฤƒ rost de 20-30 de mii de euro, ca mama lui sฤƒ nu piardฤƒ casa. Ei aveau foarte multe discuศ›ii aprinse. El venea dupฤƒ ea, ieศ™eau din piaศ›ฤƒ, se certau. La 7 iunie 2023, eu i-am dat 6.000 de lei, รฎn mรขnฤƒ, ca sฤƒ cumpere cadou bฤƒiatului.

Era ziua lui de naศ™tere. A doua zi, รฎn 8 iunie 2023, la ora 10:00, trebuia sฤƒ trimitem pachet รฎn Anglia. Aveam totul pregฤƒtit la piaศ›ฤƒ, mai lipsea cadoul bฤƒiatului. Aurel o aศ™tepta. Gina mi-a zis cฤƒ merge sฤƒ cumpere lฤƒnศ›iศ™or pentru bฤƒiat. I-am spus sฤƒ cumpere ceva ศ™i fetei, sฤƒ le trimitem la amรขndoi cรขte un cadou. Aศ™a fฤƒceam de obicei.

รŽmi pare rฤƒu cฤƒ nu i-am zis cฤƒ merg cu ea. Eu cred cฤƒ suma a ceea de 6.000 de lei a ajuns la Aurel. รŽn ultimele zile, Gina ศ™i Aurel se certau foarte mul din cauza banilorโ€, a declarat fostul soศ› al Ginei, pentru Acces Direct. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 23 februarie 2024..