Survivor Romania All Stars Episodul 15 – 15 Februarie 2024

Urmariti aici mai jos pe site in reluare Survivor Romania All Stars episodul 15 de pe 15 februarie 2024 integral..

รŽn episodul de astazi, la survivor romania sezonul 1 episodul 15 de pe 15 februarie 2024, Jador le spune coechipierilor de la Faimoศ™i cฤƒ i-a dat porศ›ia lui de mรขncare Mariei Lungu, de la Rฤƒzboinici. Vizionati acum mai jos emisiunea survivor romania all stars episodul 15 in reluare din 15 februarie 2024.

Moroศ™anu este unul dintre Faimoศ™i care explicฤƒ gestul cรขntฤƒreศ›ului ศ™i รฎl apreciazฤƒ: โ€Jador este un om foarte milos. ศ˜i Maria a รฎnceput sฤƒ plรขngฤƒ ศ™i i s-a fฤƒcut milฤƒ. Eu pe Jador รฎl รฎnศ›eleg. El, fiind dintr-o familie cu foarte mulศ›i copii ศ™i dintr-o categorie dezavantajatฤƒ social, el a trฤƒit acea sฤƒrฤƒcie. ศ˜i a รฎnศ›eles-oโ€

Jador: โ€Iniศ›ial, am zis cฤƒ se prefaceโ€ฆ. Dar plรขngea de foame fata. ศ˜i mi s-a fฤƒcut mila de ea. Atรขta totโ€.

Survivor Romania all stars episodul 15 de pe 15 februarie 2024

La votul comun, numele care a apฤƒrut de cele mai multe ori pe cartonaศ™ele de vot a fost cel al lui Jorge.

Mai apoi, TJ Miles, cel care avea colanul de imunitate, a trebuit sฤƒ facฤƒ propria alegere. Dupฤƒ un discurs care i-a indus pe mulศ›i รฎn eroare, TJ Miles a aruncat bomba! L-a nominalizat pe Jador, spre surprinderea ศ™i a Faimoศ™ilor ศ™i a Rฤƒzboinicilor.

Discursul lui Jador a fost ieศ™it din comun. Acesta s-a ridicat รฎn picioare ศ™i a ศ›inut sฤƒ facฤƒ niศ™te precizฤƒri.

โ€Jador ศ™i Jorge rฤƒmรขn nominalizaศ›i pentru cฤƒ urmeazฤƒ sฤƒ faceศ›i voi este sฤƒ daศ›i un duel. Veศ›i avea de luat decizii foarte grele amรขndoi. Va trebui sฤƒ-mi daศ›i niศ™te numeโ€ Vezi mai jos emisiunea survivor romania all stars episodul 15 complet 15 februarie 2024 integral..

Astfel, Jorge โ€“ care a primit echipa albastrฤƒ โ€“ a trebuit sฤƒ nominalizeze o fatฤƒ cu care sฤƒ fie รฎn echipฤƒ. La fel ศ™i Jador โ€“ care a primit echipa roศ™ie.

Mai apoi, cei aleศ™i ศ™i-au ales la rรขndul lor noii (sau vechii coechipieri). Rฤƒzboinicii sunt sideraศ›i รฎn momentul รฎn care Andrei Ciobanu este ales de echipa roศ™ie.

Un nou sezon mai aparte al emisiunii survivor romania all stars episodul 15 online 15 februarie 2024, poate fi vizionat mai jos in reluare

La fel ca ศ™i รฎn anii trecuศ›i, filmฤƒrile pentru Survivor All Stars 2024 vor avea loc รฎn jungla din Republica Dominicanฤƒ. Concurenศ›ii ajung pe o plajฤƒ protejatฤƒ din Dominicanฤƒ, unde nu existฤƒ tehnologie. Existฤƒ generatoare uriaศ™e necesare pentru alimentarea echipamentelor din regie. Sunt zeci de metri de cabluri รฎnศ™irate ศ™i bฤƒgate รฎn nisip. Camerele, stativele, mixerele ศ™i monitoarele din regie sunt aduse cu barca la punctul de filmare รฎn fiecare dimineaศ›ฤƒ.

Cei 20 de concurenศ›i, 10 din echipa Faimoศ™ilor ศ™i 10 din echipa Rฤƒzboinicilor, luptฤƒ pentru titlul de Survivor ศ™i marele premiu รฎn valoare de 100.000 de euro. Urmareste mai jos survivor romania all stars episodul 15 online din 15 februarie 2024 in reluare..