Lia: Sotia Sotului Meu Sezonul 3 Episodul 6 – 15 Februarie

Urmareste mai jos serialul romanesc Lia: sotia sotului meu sezonul 3 episodul 6 in reluare..

Răzvan o găsește pe Sia în biroul Elenei in lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 6 de pe 15 februarie 2024. Acesta îi spune că sunt veri și îi oferă un loc de muncă. Sia acceptă. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare noul sezon din serialul romanesc lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 6 din 15 februarie 2024 integral..

„În primul rând, noi nu suntem un cuplu”, rectifică Petru, după ce începe ședința de terapie. „Așa este, dar aveți un copil și implicit sunteți o familie”, explică terapeutul. „Slavă Domnului, conflict încă avem”, adaugă Alice. „Problemele au apărut, din punctul meu de vedere, în momentul în care Petru nu m-a mai iubit”, începe Alice. „Și aș vrea să știu de ce nu m-a mai iubit.”

„Adevărul e că nu te-am iubit niciodată, Alice”, îi mărturisește Petru. „Te-am iubit altfel, te-am iubit ca pe o soră. Și acum te iubesc așa. (…) E vina mea. Poate am lăsat să se înțeleagă altceva la un moment dat.” „Ca Alice să se vindece este nevoie să existe comunicare între voi”, le spune terapeutul. „M-am căsătorit cu Alice pentru că Otilia, care este mama ei și mama mea adoptivă a insistat să mă căsătoresc cu ea”, mărturisește Petru.

Tânărul a acceptat căsătoria deoarece îi era recunoscător Otiliei: „Otilia ți-a vrut binele. Știa că mă iubești de când eram mici. Iartă-mă, te rog!” „Am crezut că e mai bine”, susține Otilia atunci când Alice îi cere explicații. „Ce-ai fi făcut dacă nu te-ai fi măritat cu el? (…) Erai obsedată de Petru, din copilărie!” „În toată perioada asta, eu am crezut că el nu mă iubește că a apărut Lia”, continuă Alice.

Lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 6 de pe 15 februarie 2024

Petru îi povestește Liei cum au decurs lucrurile la terapie cu Alice. „Crezi că acum a înțeles?” întreabă Lia. Petru îi spune ce s-a întâmplat în noaptea accidentului: „Eu cred că, în sfârșit, a înțeles. O să ne lase în pace!” Cei doi ajung să se certe din cauză că Gianni se implică în proiectele Liei. Petru nu crede că este doar o coincidență. Lia îi mărturisește că i-a plăcut ideea, deoarece ar fi participat împreună cu sora ei, despre care nu știa că este atrasă de pian. „Aș fi dansat pe ce cântă ea. Nu ți se pare frumos? E totuși soru-mea!” îi spune Lia nervoasă.

„Tu vrei să participi în continuare, că nu înțeleg”, îi spune Petru. „N-am voie să-mi pară rău?” întreabă ea. „Am stat atâta timp fără să știu că am o soră și acum nici nu pot să recuperez timpul pierdut.” „Îmi pare rău. Nu te poți apropia de ea. Asta înseamnă să te aproprii și te Gianni”, îi spune Petru. „Și asta înseamnă că n-o s-o cunosc niciodată cu adevărat”, mărturisește Lia. „Poate că uneori ar trebui să mai las și de la mine. Ce-ar fi atât de rău să dansez la un eveniment sponsorizat de Gianni?”

„Nu te las”, îi răspunde Petru. „Știu foarte bine ce-am de făcut”, spune Lia. „Sunt proastă că am încredere în oricine. Și-n tine am avut după ce m-ai mințit.” „O să-l ierți. Ascultă-mă! Stai departe de el”, îi cere Petru. „Mă duc la Elena și-o să-i spun că, în secolul XXI, soțul meu nu-mi permite să muncesc!” spune tânăra. Vezi mai jos un nou sezon al serialului romanesc lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 6 online 15 februarie 2024 in reluare..

Un nou sezon este acum disponibil aici pe site, lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 6 online 15 februarie 2024 poate fi vazut mai jos

„Dana, nu suntem împreună, nu trebuie să-ți dau raportul”, îi spune Pavel Danei, după ce aceasta îl întreabă de ce nu a adus-o el la părinți, din moment ce așa stabiliseră. „Cân facem un plan aș vrea să te ții de el pentru că este vorba de copil”, îi răspunde Dana. „Dacă vrei să știi, m-am văzut cu Gabi”, îi dezvăluie Pavel. „Dar nu mă interesează”, răspunde Dana. „Și de ce te-ai văzut cu Gabi?” „Ca să vorbim de divorț”, îi spune Pavel.

„Femeia asta n-o să te lase niciodată în pace”, îi spune Dana, după ce Pavel se grăbește să plece în urma unui telefon. Pavel o minte că era ceva legat de circut. „Nu ți-am luat casă pentru el”, îi spune Pavel lui Gabi când îl vede pe Fabian. „El e familia mea dacă tu nu mă mai vrei”, răspunde Gabi. Urmariti mai jos serialul lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 6 de pe 15 februarie 2024..