Acces Direct de pe 15 Februarie 2024 Online

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 15 februarie 2024...

In cazul de astazi la acces direct 15 februarie 2024 aflam ca Florin se afla la muncฤƒ รฎn strฤƒinฤƒtate, acolo unde a ศ™i murit. Soศ›ia lui, Tanศ›a, crede cฤƒ bฤƒrbatul ar fi sfรขrศ™it รฎn condiศ›ii suspecte. A fost gฤƒsit รฎntr-un vestiar, la locul de muncฤƒ ศ™i i-a spus cฤƒ, de fapt, a fฤƒcut infarct. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 15 februarie 2024 integral..

Tanศ›a nu mai are liniศ™te de cรขnd a murit soศ›ul ei. Florin era plecat la muncฤƒ รฎn strฤƒinฤƒtate, รฎn Franศ›a, ศ™i lucra la o firmฤƒ care se ocupa cu ambalarea produselor alimentare ศ™i congelate. Cu o searฤƒ รฎnainte sฤƒ fie gฤƒsit fฤƒrฤƒ suflare, cei doi au vorbit la telefon ศ™i pฤƒrea cฤƒ totul este รฎn regulฤƒ.

Tanศ›a a povestit cฤƒ, รฎnainte cu o searฤƒ ca soศ›ul ei sฤƒ moarฤƒ, i-a spus cฤƒ este puศ›in obosit ศ™i cฤƒ vrea sฤƒ doarmฤƒ mai devreme, mai ales cฤƒ la ora 03.00 avea sฤƒ plece la muncฤƒ. Aศ™a s-a ศ™i รฎntรขmplat, doar cฤƒ mai tรขrziu, bฤƒrbatul a fost gฤƒsit fฤƒrฤƒ suflare รฎn vestiare de cฤƒtre un coleg. Chiar dacฤƒ i s-a spus cฤƒ ar fi murit รฎn urma unui infarct, Tanศ›a nu crede aceastฤƒ variantฤƒ.

Acces direct 15 februarie 2024

Tot aceasta a declarat cฤƒ a fost anunศ›ฤƒ dupฤƒ douฤƒ zile cฤƒ soศ›ul ei a murit, lucru care i s-a pฤƒrut suspect. Femeia susศ›ine cฤƒ ศ™eful lui Florin a mers la spital ศ™i atunci l-a vฤƒzut pe bฤƒrbat cu lovituri รฎn zona capului, de aceea, crede cฤƒ, de fapt, soศ›ul ei ar fi avut o moarte violentฤƒ.

Atรขt Tanศ›a, soศ›ia lui Florin, cรขt ศ™i unchiul acestuia, au declarat cฤƒ bฤƒrbatul nu avea probleme de sฤƒnฤƒtate ศ™i nu cred cฤƒ s-ar fi รฎmbolnฤƒvit atรขt de rฤƒu รฎn doar cรขteva sฤƒptฤƒmรขni de cรขnd a plecat din Romรขnia astfel รฎncรขt sฤƒ se ajungฤƒ la deces. Cei doi au declarat cฤƒ Florin era un bฤƒrbat sฤƒnฤƒtos, de aceea nu cred รฎn varianta morศ›ii provocate de infarct, dar rudele cred, รฎn continuare, cฤƒ ar fi sfรขrศ™it รฎn condiศ›ii suspecte. Acces direct de pe 15 februarie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Atunci cรขnd a fost gฤƒsit รฎn vestiar, Florin era รฎn stare gravฤƒ ศ™i a fost dus de urgenศ›ฤƒ la spital, atunci cรขnd a fost conectat trei zile la aparate. Unchiul lui spune cฤƒ a fost sunat de manager pentru a-i cere acordul sฤƒ รฎl deconecteze mai devreme, spunรขnd cฤƒ romรขnul are ศ™anse minime sฤƒ รฎศ™i revinฤƒ, lucru pe care familia l-a refuzat categoric.

Tanศ›a spune cฤƒ soศ›ul ei a fost dus de urgenศ›ฤƒ la spital imediat dupฤƒ ce a fost gฤƒsit, doar cฤƒ pe actele de internare ar fi fost trecutฤƒ data de 12 noiembrie, nu 11, atunci cรขnd a fost, de fapt, gฤƒsit รฎn vestiar. Soศ›ia lui Florin a declarat cฤƒ telefonul bฤƒrbatului ar fi fost folosit ศ™i dupฤƒ ce el a ajuns la spital ศ™i cฤƒ o persoanฤƒ s-ar fi conectat pe contul lui de Facebook. รŽncฤƒ nu ศ™tie despre cine e vorba, dar crede cฤƒ existฤƒ anumite lucruri care nu se leagฤƒ.

Noua editie din emisiunea acces direct 15 februarie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Femeia spune cฤƒ mari semne de รฎntrebare are ศ™i รฎn privinศ›a managerului. Bฤƒrbatul a insistat la familie ca Florin sฤƒ fie deconectat de la aparate, spunรขnd cฤƒ are ศ™anse minime sฤƒ รฎศ™i revinฤƒ, ศ™i cฤƒ, de fapt, a anunศ›at-o pe soศ›ia romรขnului la cรขteva zile de la moartea lui de cele รฎntรขmplate. Mฤƒrturie stฤƒ declaraศ›ia unei femei care se ocupฤƒ cu pompe funebre, care a anunศ›at-o cฤƒ Florin era mort de cรขteva zile, dar nu ar fi fost anunศ›atฤƒ. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 15 februarie 2024..