Acces Direct de pe 14 Februarie 2024 in Reluare

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 14 februarie 2024...

Un nou caz ศ™ocant a fost povestit astฤƒzi la acces direct pe data de 14 februarie 2024, la Acces Direct! Doina a dispฤƒrut รฎn urmฤƒ cu 6 luni! Cei 6 copii ai ei se aflฤƒ รฎntr-o situaศ›ie disperatฤƒ ศ™i o cautฤƒ zilnic. Femeia a fost luatฤƒ cu o maศ™inฤƒ neagrฤƒ, iar de atunci nu s-a mai รฎntors acasฤƒ. Iatฤƒ ce au transmis copiii ei! Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 14 februarie 2024 integral..

1 august 2023 a fost ziua รฎn care Doina a ieศ™it ultima oarฤƒ pe uศ™a casei. Mama ศ™i-a lฤƒsat bฤƒieศ›elul acasฤƒ ศ™i a plecat la poศ™tฤƒ pentru a ridica niศ™te bani. Au trecut 6 luni de atunci, iar copiii ei o cautฤƒ speriaศ›i. Un indiciu dat de un vecin i-a pus pe jar pe toศ›i. Ea este din comuna Pungeศ™ti, judeศ›ul Vaslui. Iatฤƒ ce declaraศ›ii cutremurฤƒtoare au fฤƒcut copiii femeii dispฤƒrute!

Ramona, fiica Doinei, este รฎn Anglia de 4 ani. Femeia are un copil รฎn vรขrstฤƒ de 9 ani, Mฤƒdฤƒlin, care a fost lฤƒsat singur acasฤƒ din momentul รฎn care ea s-a dus la poศ™tฤƒ ศ™i nu s-a mai รฎntors, adicฤƒ din data de 1 august 2023.

Ea a mฤƒrturisit cฤƒ mama ei nu l-ar fi lฤƒsat niciodatฤƒ singur pe bฤƒiat. Mama celor 6 copii obiศ™nuia sฤƒ mai plece de acasฤƒ, รฎnsฤƒ de fiecare datฤƒ se รฎntorcea.

Acces direct 14 februarie 2024

โ€žMama nu l-ar fi lฤƒsat niciodatฤƒ singur รฎn casฤƒ, dacฤƒ ei nu i s-ar fi รฎntรขmplat ceva. Cu o zi รฎnainte sฤƒ se รฎntรขmple lucrul ฤƒsta (n.r.: sฤƒ disparฤƒ), ea mฤƒ sunase, dar nu am rฤƒspuns la telefon, pentru cฤƒ eram la muncฤƒ, dar cu douฤƒ zile รฎnainte vorbisem cu ea cum vorbeam รฎn general, totul normalโ€, a povestit Ramona.

Mai mult decรขt atรขt, fata Doinei a spus cฤƒ o cunoaศ™te foarte bine pe mama ei ศ™i este sigurฤƒ cฤƒ aceasta nu ar fi fugit de acasฤƒ, mai ales cฤƒ are un copil รฎn vรขrstฤƒ de 9 ani de crescut.

โ€žEu cred cฤƒ ea nu s-ar fi urcat niciodatฤƒ รฎntr-o maศ™inฤƒ a cฤƒreia nu cunoศ™tea persoana. Eu cred cฤƒ ea s-a urcat, cunoศ™tea persoana, dar probabil i-ar fi zis sฤƒ meargฤƒ sฤƒ bea ceva ศ™i รฎntre timp a tot dus-o. Asta e pฤƒrerea mea!โ€, a mai adฤƒugat ea. Acces direct de pe 14 februarie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Ultima persoanฤƒ care a vฤƒzut-o pe Doina a fฤƒcut declaraศ›ii neaศ™teptate. Gheorghe, un vecin, a mฤƒrturisit cฤƒ femeia s-a urcat รฎntr-o maศ™inฤƒ ศ™i a plecat, asta dupฤƒ ce a luat banii de la poศ™tฤƒ, o sumฤƒ considerabilฤƒ, care a fost trimisฤƒ de fiul ei.

Bฤƒrbatul susศ›ine cฤƒ mama celor 6 copii nu se ocupa de ei ศ™i era una care รฎi neglija. El a decarat cฤƒ este sigur de faptul cฤƒ Doina a plecat de una singurฤƒ.

โ€žEu nu pot sฤƒ mint, cฤƒ sunt om bฤƒtrรขn! El e un om foarte cuminte, รฎi muncitor bฤƒiatul. Eu รฎn ziua aia m-am dus รฎn centru ศ™i am vฤƒzut-o la o crรขศ™mฤƒ ศ™i am รฎntrebat-o ce face, iar ea mi-a spus cฤƒ stฤƒ pentru niศ™te bani la poศ™tฤƒ, cฤƒ i-a trimit bฤƒiatul bani, 30 de milioane. Am stat puศ›in cu ea de vorbฤƒ, a venit poศ™ta. Ea a luat banii, a ieศ™it afarฤƒ, s-a pus la cรขrศ™mฤƒ, am vorbit cu ea, apoi s-a ridicat de pe bancฤƒ ศ™i din faศ›a dispensarului a luat-o o maศ™inฤƒ albฤƒ.

De atunci n-am mai vฤƒzut-o! Ea a plecat, deoarece niciodatฤƒ nu s-a รฎnศ›eles cu el, รฎศ™i bฤƒtea joc. Ce mamฤƒ dedicatฤƒ era… nu vฤƒ daศ›i dumneavoastrฤƒ seama!โ€, a spus acesta.

Noua editie din emisiunea acces direct 14 februarie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Noi informaศ›ii รฎn cazul lui Marian Claudiu Bฤƒlan, profesorul dispฤƒrut. Aninศ™oara, fosta soศ›ie a profesorului dispฤƒrut, a ieศ™it la atac! Femeia desfiinศ›eazฤƒ ipotezele poliศ›iศ™tilor. Iatฤƒ ce declaraศ›ii a fฤƒcut aceasta la Acces Direct!

Aceasta, fosta soศ›ie a profesorului dispฤƒrut, Marian Claudiu Bฤƒlan, a ieศ™it la atac! Femeia a desfiinศ›at ipotezele fฤƒcute de poliศ›iศ™tii care se ocupฤƒ de acest caz. Iatฤƒ ce a mฤƒrturisit aceasta despre tot ceea ce se รฎntรขmplฤƒ รฎn prezent!

Femeia a declarat cฤƒ nu are de ce sฤƒ fie acuzatฤƒ cฤƒ ศ™i-a ucis fostul soศ› ศ™i cฤƒ nu este sub nicio formฤƒ implicatฤƒ รฎn dispariศ›ia acestuia, cu toate cฤƒ mulศ›i o acuzฤƒ. Femeia a mฤƒrturisit cฤƒ atรขt ea, cรขt ศ™i copilul, sunt nevinovaศ›i.

Mai mult decรขt atรขt, ea a ศ›inut sฤƒ sublinieze faptul cฤƒ รฎn zona รฎn care stฤƒ existฤƒ multe camere, astfel cฤƒ era imposibil ca pรขnฤƒ acum sฤƒ nu se afle ศ™i alte informaศ›ii cu privire la dispariศ›ia profesorului.

ศ˜i asta nu este tot! Aniศ™oara a vorbit ศ™i despre motivul pentru care a divorศ›at de soศ›ul ei, deศ™i acesta era dat deja dispฤƒrut. Femeia a spus cฤƒ va acศ›iona ศ™i รฎn instanศ›ฤƒ pentru a demonstra cฤƒ este nevinovatฤƒ.

โ€žEu am considerat cฤƒ dรขnd divorศ› este cel mai potrivit lucru. Anchetatorii profitฤƒ cฤƒ au legea รฎn mรขnฤƒ. Momentan este un dosar รฎn cercetare. Eu intenศ›ionez sฤƒ acศ›ionez รฎn judecatฤƒ ศ™i nu pot da date din dosar!โ€, a declarat femeia. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 14 februarie 2024..