Acces Direct de pe 6 Februarie 2024 Integral

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 6 februarie 2024...

Cazul Monicฤƒi de la acces direct 6 februarie 2024, tรขnฤƒra de 26 de ani care a fost gฤƒsitฤƒ moartฤƒ, a devenit tot mai mediatizat. Familia acesteia considerฤƒ cฤƒ iubitul ar fi ucis-o, รฎmpingรขnd-o de la balconului apartamentului รฎn care locuiau, la etajul ศ™ase. Dupฤƒ spusele bฤƒrbatului, ea ar fi ameninศ›at, รฎn mod repetat, cฤƒ รฎศ™i va lua viaศ›a. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 6 februarie 2024 integral..

Moartea suspectฤƒ a Monicฤƒi a ridicat tot mai multe semne de รฎntrebare. Tรขnฤƒra a fost gฤƒsitฤƒ fฤƒrฤƒ suflare la doar cรขteva minute dupฤƒ ce a intrat รฎn locuinศ›ฤƒ alฤƒturi de iubitul ei. La distanศ›ฤƒ de trei ani, cazul este dezbฤƒtut, iar bฤƒrbatul a fฤƒcut mai multe declaraศ›ii ศ™ocante.

Acces direct 6 februarie 2024

Monica avea toatฤƒ viaศ›a รฎnainte, urma sฤƒ devinฤƒ avocat ศ™i era รฎnsฤƒrcinatฤƒ pentru prima oarฤƒ. Se pare cฤƒ รฎntre ea ศ™i iubitul ei au existat mai multe tensiuni. S-au cunoscut รฎn 2019 ศ™i au colaborat profesional, apoi au devenit un cuplu. Cu toate cฤƒ lucrurile mergeau bine รฎntre ei, tรขnฤƒra a preferat sฤƒ pฤƒstreze realศ›ia secretฤƒ.

โ€La รฎnceputul lunii noiembrie 2019, am รฎnceput colaborarea profesionalฤƒ cu Monica. Iniศ›ial, relaศ›ia a decurs รฎn aceste limite. Ulterior, au รฎnceput sฤƒ se lege lucrurile ศ™i am รฎnceput o relaศ›ie amoroasฤƒ. รŽn 2020 Monica s-a mutat la mine รฎn apartament. Dupฤƒ ce s-a mutat la mine, pentru o perioadฤƒ am avut o relaศ›ie absolut normalฤƒ, mai ales cฤƒ era รฎn perioada pandemiei ศ™i nu interacศ›ionam cu nimeniโ€, a spus fostul iubit al tinerei. Acces direct de pe 6 februarie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Bฤƒrbatul a povestit cฤƒ Monica avea un comportament ciudat ศ™i era foarte geloasฤƒ. Cu toate cฤƒ el nu รฎi oferea niciun motiv, deoarece nu ar fi vorbit cu alte femei ศ™i mereu comunica cu ea, tรขnฤƒra era de altฤƒ pฤƒrere. A preferat sฤƒ ศ›inฤƒ relaศ›ia ascunsฤƒ, spunรขnd cฤƒ va fi marginaliatฤƒ, asemenea cum s-a รฎntรขmplat ศ™i cu sora ei.

Totodatฤƒ, Monica ar fi spus cฤƒ va recurge la gesturi extreme ศ™i รฎi sugera sฤƒ se รฎmpace cu fosta soศ›ie, sฤƒ o lase. Tรขnฤƒra ar fi avut mai multe รฎncercฤƒri de a se sinucide, pรขnฤƒ รฎn momentul รฎn care a fost gฤƒsitฤƒ fฤƒrฤƒ suflare.

Noua editie din emisiunea acces direct 6 februarie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

โ€Dupฤƒ un timp, Monica a รฎnceput sฤƒ devinฤƒ geloasฤƒ pe femeile cu care interacศ›ionam. Ba chiar a fost geloasฤƒ ศ™i pe o persoanฤƒ care suferise o schimbare de sex la birou ศ™i eum ศ™i ea ne comportam ca doi colegi, deoarece ea nu a vrut sฤƒ facem relaศ›ia publicฤƒ. Monica nu a spus nici mฤƒcar familiei ei despre relaศ›ia de iubire dintre noi.

รŽi era fricฤƒ sฤƒ nu fie marginalizatฤƒ sau exclusฤƒ, cum se รฎntรขmplase cu sora ei mai mare. Crizele de gelozie ale Monicฤƒi vizau toate persoanele care intrau รฎn cabinetul de avocaturฤƒ. Voia mereu sฤƒ ศ™tie unde mฤƒ aflu, lucru pe care i-l spuneam. รŽnainte de incident, era geloasฤƒ ศ™i pe fosta mea soศ›ie ศ™i รฎmi spunea cฤƒ ar fi mai bine sฤƒ mฤƒ รฎmpac cu ea.

Cรขt am fot cu Monica, nu am fฤƒcut nimic care sฤƒ-i stรขrneascฤƒ gelozia, nu am filtrat cu ale persoane, nu am trimis mesaje care sฤƒ o รฎngrijoreze. De mai multe ori Monica mi-a spus cฤƒ mai bine se omoarฤƒ, pentru cฤƒ asta merit, avรขnd mai multe รฎncercฤƒri de a se sinucideโ€, a mai spus bฤƒrbatul la Acces Direct. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 6 februarie 2024..