Acces Direct de pe 5 Februarie 2024 in Reluare

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 5 februarie 2024...

O noua dezbatere in editia de astazi la acces direct 5 februarie 2024 este despre fosta soศ›ie a profesorului care a dispฤƒrut de patru ani din Vรขlcea susศ›ine cฤƒ a gฤƒsit mai multe greศ™eli รฎn dosarul legat de Marian Claudiu Bฤƒlan. Aniศ™oara spune cฤƒ nu are nicio legฤƒturฤƒ cu cele รฎntรขmplate ศ™i cฤƒ existฤƒ unele lucruri care nu se potrivesc, รฎncepรขnd de la data รฎn care ar fi dispฤƒrut. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 5 februarie 2024 integral..

Pe zi ce trece, apar noi detalii รฎn cazul dispariศ›iei profesorului de matematicฤƒ din Vรขlcea. Aniศ™oara susศ›ine, รฎn continuare, cฤƒ nu are legฤƒturฤƒ cu cele รฎntรขmplate ศ™i spune cฤƒ existฤƒ mai multe greศ™eli รฎn dosar, una dintre ele fiind ziua รฎn care ar fi dispฤƒrut Marian Claudiu Bฤƒlan.

Acces direct 5 februarie 2024

Aniศ™oara spune cฤƒ Marian Claudiu Bฤƒlan trฤƒieศ™te ศ™i cฤƒ, de fapt, ar fi plecat voluntar de acasฤƒ, ajungรขnd fie รฎn alt oraศ™ sau รฎn strฤƒinฤƒtate. Chiar dacฤƒ se ศ™tie cฤƒ a dispฤƒrut รฎn luna aprilie 2020, รฎncฤƒ nu s-a stabilit ziua รฎn care a fost vฤƒzut pentru ultima datฤƒ. รŽn referatul procurorilor este trecutฤƒ data de 10 aprilie, dar Aniศ™oara spune cฤƒ, de fapt, pe 12 aprilie, profesorul a mers ศ™i a ridicat banii primiศ›i de la sora lui, Ana Maria, din Marea Britanie.

รŽn schimb, mama lui Marian Claudiu Bฤƒlan spune cฤƒ a vorbit pentru ultima datฤƒ pe 10 aprilie 2020, atunci cรขnd i-a confirmat cฤƒ a primit banii de la fiica ei. รŽn acea zi, cei doi ar fi purtat o conversaศ›ie telefonicฤƒ. Aniศ™oara o contrazice pe mama profesorului, fosta soศ›ie spunรขnd cฤƒ, potrivit listingului telefon, Marian Claudiu Bฤƒlan a vorbit cu femeia pe 14 aprilie 2020. Acces direct de pe 5 februarie 2024 poate fi urmarita mai jos.

รŽn timp ce anchetatorii spun din data de 10 aprilie 2020, Marian Claudiu Bฤƒlan nu a mai vorbit cu nimeni, Aniศ™oara are o altฤƒ variantฤƒ. Femeia susศ›ine cฤƒ pe 27 aprilie 2020, dupฤƒ ce a plecat de acasฤƒ, profesorul a plฤƒtit รฎntreศ›inerea pentru apartamentul mamei lui, aspect despre care spune cฤƒ poate fi dovedit de chitanศ›ele de la dosar ศ™i de declaraศ›iile administratorului. รŽn schimb, procurorii au notat altceva รฎn dosar ศ™i au spus cฤƒ acele chitanศ›e nici mฤƒcar nu existฤƒ.

Noua editie din emisiunea acces direct 5 februarie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Aniศ™oara susศ›ine, รฎn continuare, nu are legฤƒturฤƒ cu dispariศ›ia profesorului din Vรขlcea ศ™i cฤƒ, de fapt, ar fi plecat voluntar de acasฤƒ. Femeia a fost cea care a spus cฤƒ fostul soศ› a mers sฤƒ plฤƒteascฤƒ รฎntreศ›inerea pentru mama lui.

Aceasta mai susศ›ine cฤƒ existฤƒ erori รฎn dosarul dispariศ›iei lui Marian Claudiu Bฤƒlan, pornind de la data de cรขnd a plecat de acasฤƒ ศ™i, implicit, momentul din care a fost de negฤƒsit. Femeia spune cฤƒ fostul soศ› a mers sฤƒ plฤƒteascฤƒ รฎntreศ›inerea pentru apartamentul mamei lui, iar administratorul a lฤƒmurit, de curรขnd, ศ™i acest aspect.

Administratorul a declarat cฤƒ Marian Claudiu Bฤƒlan a venit sฤƒ plฤƒteascฤƒ รฎntreศ›inerea ศ™i cฤƒ existฤƒ ศ™i o chitanศ›ฤƒ รฎn acest sens, ultima fiind eliberatฤƒ รฎn luna septembrie 2020. Potrivit spuselor lui, รฎn acel apartament nu locuia profesorul, ci venea ocazional, ca รฎntr-un final sฤƒ treacฤƒ pe acolo doar sora lui, Ana Maria.

Dupฤƒ ce a spus cฤƒ, de fapt, profesorul a venit pรขnฤƒ รฎn luna septembrie sฤƒ plฤƒteascฤƒ รฎntreศ›inerea, administratorul a declarat cฤƒ lucrurile stau altfel. Ultima chitanศ›ฤƒ a fost eliberatฤƒ รฎn luna martie 2020 ศ™i cฤƒ ulterior, venea altcineva sฤƒ plฤƒteascฤƒ รฎntreศ›inerea. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 5 februarie 2024..