Acces Direct de pe 2 Februarie 2024 Online

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 2 februarie 2024...

Alina ศ™i Cฤƒtฤƒlin sunt acuzaศ›i de Cornel Dinicu la acces direct 2 februarie 2024, patronul de la Ferma Dacilor, cฤƒ ar fi dat foc pensiunii. Cei doi spun cฤƒ nu au vreo legฤƒturฤƒ cu cele รฎntรขmplate ศ™i au fost doar martori la tragedia din cea de-a doua zi de Crฤƒciun. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 2 februarie 2024 integral..

Dupฤƒ ce au fost acuzaศ›i de patronul de la Ferma Dacilor cฤƒ ar fi dat foc pensiunii, Alina ศ™i Cฤƒtฤƒlin au reacศ›ionat, spunรขnd cฤƒ alศ›ii sunt vinovaศ›ii. De altfel, celor doi li s-a pฤƒrut suspect cฤƒ รฎn a doua zi de Crฤƒciun, รฎn apropierea pensiunii se afla o maศ™inฤƒ albastrฤƒ, care nu se mai afla acolo pe 27 decembrie.

Cฤƒtฤƒlin spune cฤƒ a vฤƒzut maศ™ina albastrฤƒ pentru prima datฤƒ รฎn faศ›a restaurantului de la Ferma Dacilor ศ™i cฤƒ, iniศ›ial, nu i s-a pฤƒrut nimic suspect. Doar cฤƒ, a doua zi de cรขnd a avut loc tragedia, maศ™ina nu mai era acolo, ceea ce a ridicat semne de รฎntrebare.

Misterul planeazฤƒ ศ™i asupra a trei camere de supraveghere care ar fi fost smulse, sunt de pฤƒrere Alina ศ™i Cฤƒtฤƒlin. Bฤƒrbatul a observat cฤƒ nu mai sunt acolo, atunci cรขnd se ducea cu iubita lui la un magazin, fiind vorba de camerele care supravegheau รฎntreaga zonฤƒ ศ™i care ar putea ajuta la stabilirea celor care ar fi dat foc pensiunii.

Acces direct 2 februarie 2024

Alina ศ™i Cฤƒtฤƒlin au fost acuzaศ›i de Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, cฤƒ au dat foc pensiunii. รŽn timp ce bฤƒrbatul รฎi considerฤƒ vinovaศ›i pe cei doi, angajaศ›ii au o altฤƒ variantฤƒ ศ™i susศ›in cฤƒ au demonstrat cฤƒ nu au provocat incendiul atunci cรขnd au fost supuศ™i testului cu detectorul de minciuni.

รŽn ediศ›ia de astฤƒzi de la Acces Direct, Alina a apฤƒrut fฤƒrฤƒ Cฤƒtฤƒlin, spunรขnd cฤƒ amรขndoi au fost supuศ™i testului cu detectorul de minciuni. Anchetatorii รฎncฤƒ nu i-au anunศ›at care este rezultatul, dar Alina spune cฤƒ nu are de ce sฤƒ se teamฤƒ, pentru cฤƒ nici ea, nici iubitul ei, nu sunt vinovaศ›i ศ™i cฤƒ au declarat tot ceea ce ศ™tiau deja autoritฤƒศ›ilor competente.

Cornel Dinicu a declarat รฎn faศ›a anchetatorilor cฤƒ a fost trezit de soศ›ia lui, care a simศ›it miros de fum ศ™i cฤƒ imediat a รฎncercat sฤƒ stingฤƒ flฤƒcฤƒrile. Patronul a mai spus cฤƒ nu ศ™tia exact de unde au izbucnit flฤƒcฤƒrile, dar crede cฤƒ, de fapt, incendiul ar fi pornit chiar din camera de joacฤƒ a copiilor, care se afla la mansardฤƒ. Acces direct de pe 2 februarie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Noi detalii au apฤƒrut รฎn cazul profesorului de matematicฤƒ dispฤƒrut รฎn urmฤƒ cu aproape patru ani. Dupฤƒ ce s-a spus cฤƒ ar fi fost ucis chiar de fosta soศ›ie ศ™i fiul cel mare, o nouฤƒ ipotezฤƒ pare sฤƒ se contureze, asta dupฤƒ ce Marian Claudiu Bฤƒlan ar fi plecat รฎmpreunฤƒ cu o tรขnฤƒrฤƒ pe care o medita pentru Bacalaureat.

รŽn luna aprilie 2024, se รฎmplinesc patru ani de cรขnd profesorul din Vรขlcea a dispฤƒrut. De atunci, niciun indiciu nu pare cฤƒ รฎi duce pe anchetatori mai aproape de cele รฎntรขmplate, dar a apฤƒrut o nouฤƒ ipotezฤƒ cu privire la dispariศ›ia suspectฤƒ a bฤƒrbatului, pe baza spuselor fostei soศ›ii, Aniศ™oara.

Aniศ™oara spune cฤƒ, รฎn 2019, fostul ei soศ› a fost contactat de o elevฤƒ pe care o cunoaศ™tea din perioada รฎn care ea era รฎn clasa a VIII-a. Ajunsฤƒ la liceu, mai exact dupฤƒ ce a dat Bacalaureat รฎn sesiunea de varฤƒ, tรขnฤƒra ar fi picat examenul la matematicฤƒ, aศ™a cฤƒ, l-a rugat sฤƒ รฎi dea meditaศ›ii, lucru pe care profesorul l-a acceptat imediat.

Aniศ™oara spune cฤƒ, la acel moment, i s-a pฤƒrut ciudat cum fostul soศ› fฤƒcea eforturi sฤƒ o mediteze pe fata respectivฤƒ. Femeia a declarat cฤƒ profesorul ศ™tia doar materia pentru elevii din clasele primare ศ™i gimnaziu, dar pentru tรขnฤƒra respectivฤƒ, a รฎnceput sฤƒ inveศ›e materia pentru liceu, avรขnd รฎn vedere cฤƒ pe fiul cel mare nu รฎl ajutase cรขnd era adolescent la matematicฤƒ.

Noua editie din emisiunea acces direct 2 februarie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Aniศ™oara, fosta soศ›ie a profesorului din Vรขlcea, crede tot mai mult cฤƒ antrenorul de ศ™ah al fiului cel mare este implicat รฎn dispariศ›ia lui Marian Claudiu Bฤƒlan. Ba mai mult, crede ศ™i cฤƒ bฤƒrbatul ar fi avut motive pentru care sฤƒ fi fฤƒcut aศ™a ceva, mai ales cฤƒ i-ar fi fฤƒcut avansuri รฎncฤƒ de cรขnd profesorul nu dispฤƒruse.

Aniศ™oara este cea care a declarat, de curรขnd, cฤƒ trebuie luatฤƒ รฎn calcul ศ™i varianta รฎn care fostul soศ› a fugit รฎmpreunฤƒ cu una dintre elevele pe care le medita. Tot ea este cea care spune cฤƒ, de fapt, antrenorul de ศ™ah ar fi implicat รฎn dispariศ›ia profesorului. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 2 februarie 2024..

EPISOUDL VA FI POSTAT AICI LA ORA 21;00 !!
EPISOUDL VA FI POSTAT AICI LA ORA 21;00 !!