Acces Direct de pe 1 Februarie 2024 Episod Integral

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 1 februarie 2024...

Au apฤƒrut noi dezvฤƒluiri cutremurฤƒtoare la acces direct 1 februarie 2024 รฎn ancheta incendiului cumplit de la Ferma Dacilor! Cei doi suspecศ›i, Alina ศ™i Cฤƒtฤƒlin, rup tฤƒcerea. Iatฤƒ ce ศ™tiu cei doi despre izbucnirea focului! Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 1 februarie 2024 integral..

Avem cele mai noi informaศ›ii รฎn ancheta de la Ferma Dacilor. Cei doi angajaศ›i dau cฤƒrศ›ile pe faศ›ฤƒ ศ™i spun ce s-a รฎntรขmplat, de fapt, รฎn acea noapte รฎn care au izbucnit flฤƒcฤƒrile care au ucis opt persoane, dupฤƒ ce patronul รฎi รฎnvinovฤƒศ›eศ™te.

Privind ancheta de la Ferma Dacilor s-a aflat ศ™i care sunt cei doi suspecศ›i pe care chiar patronul Cornel Dinicu i-a bฤƒnuit รฎncฤƒ de la รฎnceput. Este vorba despre o femeie ศ™i un bฤƒrbat, Alina ศ™i Cฤƒtฤƒlin, care fiecare ศ™i-ar fi pฤƒrฤƒsit familia ศ™i ar fi fugit รฎn lume.

Acces direct 1 februarie 2024

Alina susศ›ine cฤƒ ea ศ™i-a vizitat copiii chiar รฎnainte de sฤƒrbฤƒtorile de iarnฤƒ din 2023, lฤƒsรขnd cรขteva bunuri pentru aceศ™tia la o vecinฤƒ din satul รฎn care aceศ™tia locuiesc.

Cรขt despre tragedia care a avut loc, Alina susศ›ine cฤƒ ea nu este vinovatฤƒ de nimic din ce s-a รฎntรขmplat รฎn cea de-a doua zi de Crฤƒciun. Femeia susศ›ine รฎn momentul รฎn care ea s-a trezit nu era foc รฎn pensiune, ci doar un fum รฎnecฤƒcios.

Noi detalii cutremurฤƒtoare รฎn ancheta incendiului cumplit de la Ferma Dacilor au ieศ™it la ivealฤƒ! Iatฤƒ cรขศ›i angajaศ›i au fost, de fapt, รฎn momentul tragediei รฎn pensiunea din judeศ›ul Prahova!

Avem cele mai noi informaศ›ii รฎn ancheta de la Ferma Dacilor. Cei doi angajaศ›i dau cฤƒrศ›ile pe faศ›ฤƒ ศ™i spun ce s-a รฎntรขmplat, de fapt, รฎn acea noapte รฎn care au izbucnit flฤƒcฤƒrile care au ucis opt persoane, dupฤƒ ce patronul รฎi รฎnvinovฤƒศ›eศ™te. Acces direct de pe 1 februarie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Privind ancheta de la Ferma Dacilor s-a aflat ศ™i care sunt cei doi suspecศ›ipe care chiar patronul Cornel Dinicu i-a bฤƒnuit รฎncฤƒ de la รฎnceput. Este vorba despre o femeie ศ™i un bฤƒrbat, Alina ศ™i Cฤƒtฤƒlin, care fiecare ศ™i-ar fi pฤƒrฤƒsit familia ศ™i ar fi fugit รฎn lume.

Mai mult sau mai puศ›in, dependenศ›i de alcool ศ™i alte vicii, se pare cฤƒ ei nu ar fi la primea acuzaศ›ie, iar asta pentru cฤƒ s-a aflat cฤƒ ar mai fi spart o casฤƒ ศ™i ar fi intrat prin efracศ›ie acolo. Totodatฤƒ, avem detalii de la Cornel Dinicu cum cฤƒ cei doi ar fi fost extrem de relaxaศ›i cรขnd filmau flฤƒcฤƒrile.

Noua editie din emisiunea acces direct 1 februarie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Presupusa crimฤƒ a profesorului de matematicฤƒ ar fi avut loc รฎn plinฤƒ pandemie, cรขnd era stare de urgenศ›ฤƒ, cรขnd nu se putea ieศ™i din casฤƒ decรขt cu declaraศ›ie pe proprie rฤƒspundere, dar ศ™i cu un motiv foarte bine รฎntemeiat. Unde ar fi putut sฤƒ plece el รฎn plinฤƒ pandemie cรขnd era interzis tututor sฤƒ iasฤƒ. Iatฤƒ noi detalii din ancheta dispariศ›iei bฤƒrbatului!

Este clar cฤƒ povestea cu dispariศ›ia cel puศ›in misterioasฤƒ a profesorului de matematicฤƒ din Vรขlcea รฎncฤƒ ศ›ine interesul publicului la cote destul de รฎnalte. Este o anchetฤƒ รฎn lucru ศ™i sunt acuzaศ›ii cฤƒtre soศ›ia acestuia, despre care se spune cฤƒ ar fi cea care de fapt l-ar fi omorรขt pe bฤƒrbat ศ™i ar fi scฤƒpat de cadavru.

Misterul se adรขnceศ™te tot mai mult. Analizรขnd tot ceea ce s-a รฎntรขmplat รฎn ziua dispariศ›iei lui Claudiu Bฤƒlan, pฤƒrinศ›ii copiilor care fฤƒceau meditaศ›ii cu profesorul rup tฤƒcerea, au fost sau nu anunศ›aศ›i de pe telefonul bฤƒrbatului cฤƒ orele nu se mai ศ›in.

Pentru prima datฤƒ un pฤƒrinte al cฤƒrui copil fฤƒcea meditaศ›ii cu profesorul de matematicฤƒ dioarut rupe tฤƒcerea. Ce miศ™care ศ™oc ar fi fฤƒcut Aniศ™oara la cรขteva zile dupฤƒ dispariศ›ie.

Ei bine, Aniศ™oara a intervenศ›i din. nou รฎn discuศ›ie ศ™i a mฤƒrturisit, รฎn cadrul unei intervenศ›ii telefonice, cฤƒ รฎntre bฤƒrbat ศ™i fiul lui nu a existat ceartฤƒ de care a fost acuzatฤƒ. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 1 februarie 2024..