Acces Direct de pe 30 Ianuarie 2024 Online

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 30 ianuarie 2024...

Cฤƒtฤƒlin susศ›ine la acces direct 30 ianuarie 2024 cฤƒ este singurul sprijin al familiei lui ศ™i cฤƒ este nevoit sฤƒ o creascฤƒ ศ™i pe fiica cumnatei lui, care nu a fost recunoscutฤƒ de tatฤƒ. Ba mai mult, gura lumii spune cฤƒ, de fapt, Cฤƒtฤƒlin ar fi tatฤƒl copilului ศ™i cฤƒ de aceea รฎศ™i dฤƒ atรขt de mult interesul faศ›ฤƒ de fetiศ›ฤƒ. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 30 ianuarie 2024 integral..

O echipฤƒ Acces Direct a fost รฎn cartierul รฎn care locuiesc Cฤƒtฤƒlin, รฎmpreunฤƒ cu familia lui. Vecinii spun cฤƒ au loc mai mereu discuศ›ii รฎn contradictoriu รฎntre ei, toate pornind de la faptul cฤƒ sora iubitei lui nu munceศ™te. Tot gura lumii mai spune cฤƒ, de fapt, Cฤƒtฤƒlin, ar fi tatฤƒl fetiศ›ei ศ™i cฤƒ de aceea ศ™i-a asumat foarte รฎn serios rolul de tatฤƒ.

Acces direct 30 ianuarie 2024

Iubita lui Cฤƒtฤƒlin a confirmat cฤƒ mereu au existat probleme รฎn familia lor ศ™i cฤƒ unele conflicte s-au terminat doar la poliศ›ie. Cรขt despre sora ei, femeia spune cฤƒ nu a avut grijฤƒ de copil ศ™i cฤƒ ea ศ™i Cฤƒtฤƒlin erau cei care se ocupau mai mult, iar atenศ›ia soศ›ului ei asupra fetiศ›ei a determinat-o sฤƒ se รฎntrebe dacฤƒ nu cumva copilul este al lui. Despre acest subiect, Cฤƒtฤƒlin spune cฤƒ este exclus sฤƒ fie tatฤƒl fetiศ›ei cumnatei lui.

Soศ›ia lui Cฤƒtฤƒlin mai spune cฤƒ sora ei a lucrat pรขnฤƒ a nฤƒscut, dar mai apoi, nu ศ™i-a dorit sฤƒ mai lucreze, ศ™tiind cฤƒ are cine sฤƒ aducฤƒ bani รฎn casฤƒ. Femeia a mai povestit cฤƒ mama fetiศ›ei se comporta ciudat ศ™i dupฤƒ ce a venit pe lume copilul ศ™i cฤƒ nu s-a ocupat de fatฤƒ. Acces direct de pe 30 ianuarie 2024 poate fi urmarita mai jos.

โ€žA lucrat vreo doi ani la (n.r. numele magazinului) ศ™i dupฤƒ a zis cฤƒ se duce sฤƒ se angajeze ศ™i dupฤƒ aceea a dispฤƒrut. Am cฤƒutat-o ศ™i eu ศ™i mama o noapte รฎntreagฤƒ, telefoane, nu a rฤƒspuns ศ™i dupฤƒ aceea, la ceva timp, ne-am trezit cฤƒ e gravidฤƒ. Avea probleme de sฤƒnฤƒtate, din ce ศ™tiu eu, dar mฤƒcar sฤƒ ศ™i-l creascฤƒโ€, a mai spus femeia.

Noua editie din emisiunea acces direct 30 ianuarie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Cornel Dinicu รฎi bฤƒnuieศ™te pe doi dintre angajaศ›ii lui cฤƒ ar fi dat foc pensiunii, incendiu รฎn urma cฤƒruia opt oameni au murit. Soศ›ul femeii pe care patronul Cornel Dinicu o suspecta susศ›ine cฤƒ ศ™i-a pฤƒrฤƒsit familia ศ™i cฤƒ a plecat รฎmpreunฤƒ cu amantul รฎn strฤƒinฤƒtate, iar mai apoi au ajuns la pensiunea care a ars.

รŽncฤƒ de la รฎnceputul anchetei, Cornel Dinicu a spus cฤƒ รฎi suspecteazฤƒ pe doi dintre angajaศ›ii lui cฤƒ ar fi dat foc Fermei Dacilor, fiind vorba despre Alina ศ™i iubitul ei, Cฤƒtฤƒlin. Femeia nu a divorศ›at รฎncฤƒ ศ™i ar fi lฤƒsat รฎn urmฤƒ trei copii, รฎn urmฤƒ cu mai bine de doi ani, cรขnd ศ™i-a pฤƒrฤƒsit familia.

Gheorghe a povestit cฤƒ a aflat de la televizor de tragedia de la Ferma Dacilor ศ™i cฤƒ a recunoscut vocea Alinei, femeia despre care s-a spus cฤƒ este suspectatฤƒ de patron cฤƒ ar fi dat foc pensiunii. Bฤƒrbatul spune cฤƒ a fost pฤƒrฤƒsit de soศ›ia lui ศ™i cฤƒ a uitat inclusiv de cei trei copii.

Gheorghe spune cฤƒ ศ™tia cฤƒ Alina este รฎn strฤƒinฤƒtate, la muncฤƒ, รฎmpreunฤƒ cu iubitul ei, Cฤƒtฤƒlin, dar se pare cฤƒ au ajuns รฎn Prahova ศ™i s-au angajat la Ferma Dacilor. Bฤƒrbatul a declarat cฤƒ nu รฎศ™i doreศ™te sฤƒ mai aibฤƒ legฤƒturฤƒ cu ea, doar sฤƒ aibฤƒ custodie exclusivฤƒ asupra celor trei copii pe care i-a pฤƒrฤƒsit. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 30 ianuarie 2024..