Acces Direct de pe 26 Ianuarie 2024 Gratuit

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 26 ianuarie 2024...

Mama lui Marius nu รฎศ™i mai gฤƒseศ™te liniศ™tea la acces direct 26 ianuarie 2024 de cรขnd fiul ei a murit. รŽntreaga familie รฎศ™i doreศ™te sฤƒ afle adevฤƒrul despre ce s-a รฎntรขmplat, crezรขnd cฤƒ tรขnฤƒrul de 28 de ani ar fi fost ucis la comandฤƒ. Cei doi aveau o relaศ›ie apropiatฤƒ, iar moartea lui i-a stรขrnit multฤƒ suferinศ›ฤƒ รฎn suflet. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 26 ianuarie 2024 integral..

Marius a murit la doar 28 de ani ศ™i a lฤƒsat รฎn urmฤƒ un copil ศ™i o familie รฎndureratฤƒ. Tรขnฤƒrul de 28 de ani ar fi fost ucis la comandฤƒ, conform presupunerilor mamei sale.

Femeia crede cฤƒ iubita lui a fost implicatฤƒ รฎn acest caz, iar acum atรขt ea, cรขt รฎntreaga familie vrea sฤƒ afle adevฤƒrul despre ce s-a รฎntรขmplat.

Tรขnฤƒrul de 28 de ani locuia รฎn judeศ›ul Giurgiu, dar รฎn locul รฎn care stฤƒtea iubita lui, pentru a avea grijฤƒ de fetiศ›a pe care o aveau รฎmpreunฤƒ. El avea o relaศ›ie cu o femeie mai รฎn vรขrstฤƒ decรขt el cu aproximativ ศ™ase ani. รŽntr-o zi de coศ™mar pentru familia lui, Marius a fost atacat ศ™i a murit, รฎn cele din urmฤƒ.

รŽn momentul รฎn care a fost atacat, el s-a รฎntors din Germania, unde era plecat la muncฤƒ, alฤƒturi de iubita lui. Marius รฎศ™i ศ›inea la curent familia cu tot ce se รฎntรขmplฤƒ รฎn viaศ›a lui, inclusiv despre scandalurile รฎn care era implicat acolo.

Vestea cฤƒ el a murit a lฤƒsat multฤƒ suferinศ›ฤƒ รฎn sufletul mamei sale, care vrea sฤƒ afle adevฤƒrul despre ce s-a รฎntรขmplat, cu adevฤƒrat.

Acces direct 26 ianuarie 2024

Iubita lui Marius a intervenit รฎn cazul uciderii lui, dupฤƒ ce mama ศ™i mฤƒtuศ™a lui au pornit รฎn cฤƒutarea adevฤƒrului.

Ele vor sฤƒ ศ™tie cine l-a ucis pe tรขnฤƒr, iar ea a venit cu toate informaศ›iile. Andreea a fost deranjatฤƒ de acuzaศ›iile de la adresa ei ศ™i a spus ce s-ar fi รฎntรขmplat, de fapt, รฎn momentul รฎn care ar fi fost ucis.

รŽnainte sฤƒ fie ucis, Marius ศ™i iubita lui s-au รฎntors din Germania, unde se aflau la muncฤƒ. Andreea a spus cฤƒ iubitul ei a venit beat acasฤƒ, iar mai apoi a plecat.

Acesta a fost gฤƒsit รฎn maศ™ina vecinului ei, iar el ar fi reacศ›ionat dur ศ™i l-ar fi lovit cu o ศ›eavฤƒ รฎn cap. Ulterior, el a ajuns de urgenศ›ฤƒ la spital, รฎn stare gravฤƒ.

Andreea a sunat-o pe mama lui ศ™i i-a spus ce s-a รฎntรขmplat, spunรขnd sฤƒ plece la el. De asemenea, vecinul l-ar fi lovit din cauzฤƒ cฤƒ nu l-a recunoscut.

Acesta ar fi dormit รฎn maศ™ina lui, fiind sub influenศ›a alcoolului. Iubita lui l-a acuzat pe Marius cฤƒ se ocupa cu furtul, iar oamenii din localitate ar fi ศ™tiut acest lucru. Acces direct de pe 26 ianuarie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Noua editie din emisiunea acces direct 26 ianuarie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Cazul profesorului dispฤƒrut din Vรขlcea continuฤƒ cu informaศ›ii explozive. Mama fetei despre care s-a spus cฤƒ a locuit alฤƒturi de el, รฎntr-o garsonierฤƒ, a fฤƒcut declaraศ›ii ศ™i a spus tot ce ศ™tia despre presupusa lor relaศ›ie.

Profesorul din Vรขlcea este, รฎn continuare, de negฤƒsit, iar familia lui depune eforturi uriaศ™e pentru a-l gฤƒsi. Astfel, au fost puse la bฤƒtaie recompense uriaศ™e, chiar ศ™i de 10.000 euro.

Pรขnฤƒ atunci, รฎnsฤƒ, mama fetei despre care s-a spus cฤƒ a locuit cu el รฎntr-o garsonierฤƒ din Rรขmnicu Vรขlcea a reacศ›ionat. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 26 ianuarie 2024..