Survivor Romania All Stars Episodul 5 Reluare 24 Ianuarie

Urmariti aici mai jos pe site in reluare Survivor Romania All Stars episodul 5 de pe 24 ianuarie 2024 integral..

Jador a รฎncercat sฤƒ facฤƒ o glumฤƒ nevinovatฤƒ la sfรขrศ™itul jocului pentru imunitate la survivor romania all stars episodul 5 reluare 24 ianuarie 2024, joc cรขศ™tigat de Rฤƒzboinici, ศ™i a aruncat-o pe Maria Lungu รฎn apฤƒ. Tรขnฤƒra s-a lovit ศ™i mai tare la picior ศ™i a izbucnit รฎn lacrimi. Vizionati acum mai jos emisiunea survivor romania all stars episodul 5 in reluare din 24 ianuarie 2024.

Rฤƒzboinicii au cรขศ™tigat imunitatea ศ™i au sฤƒrbฤƒtorit victoria cu o baie รฎn Marea Caraibilor. Jador s-a gรขndit sฤƒ facฤƒ o glumฤƒ ศ™i a aruncat-o pe Maria Lungu รฎn apฤƒ, deศ™i ศ™tia cฤƒ s-a lovit la picior. Aceasta a izbucnit รฎn lacrimi, iar copechipierii ei au sฤƒrit sฤƒ o ajute sฤƒ iasฤƒ din apฤƒ.

Survivor Romania all stars episodul 5 de pe 24 ianuarie 2024

Sorin Puศ™caศ™u s-a alฤƒturat echipei Rฤƒzboinicilor, iar sosirea lui รฎn competiศ›ie le-a stricat ploile unor concurenศ›i. Maria Lungu este de pฤƒrere cฤƒ noul concurent โ€žbagฤƒ rรขcฤƒโ€ รฎn echipฤƒ.

Rฤƒzboinicele s-au adunat pe malul mฤƒrii ศ™i au discutat despre cele mai noi รฎntรขmplฤƒri din tribul lor, mai ales despre noii concurenศ›i. Se pare cฤƒ Maria Lungu l-a vizat deja pe Sorin Puศ™caศ™u ศ™i nu are o pฤƒrere tocmai bunฤƒ despre el, precizรขnd cฤƒ intenศ›iile lui nu sunt tocmai bune cรขnd vine vorba de trib. Vezi mai jos emisiunea survivor romania all stars episodul 5 complet 24 ianuarie 2024 integral..

Maria Lungu a observat o urmฤƒ de invidie din partea Mariei Chiศ›u ศ™i a lui Duli รฎn ceea ce o priveศ™te pe Alexandra Ciomag.

Maria Lungu a รฎncercat sฤƒ afle de la Maria Chiศ›u ศ™i de la Duli ce pฤƒrere au despre Alexandra Ciomag, noua lor coechipierฤƒ. Prezenศ›a Alexandrei a stรขrnit reacศ›ii din partea fetelor.

Maria Lungu: Simt o urmฤƒ de invidie din partea fetelor pentru ea, pentru cฤƒ, รฎntr-adevฤƒr, este o fatฤƒ care aratฤƒ foarte bine ศ™i o sฤƒ aparฤƒ conflicte รฎntre ea ศ™i fete…Duli ศ™i Maria sunt geloase pe Alexandra pentru cฤƒ, din momentul รฎn care a venit, a luat toatฤƒ atenศ›ia bฤƒieศ›ilor. Pรขnฤƒ acum era Maria รฎncolo, Maria รฎncoace…de cรขnd a venit Alexandra nu mai e seducฤƒtoare Maria.

Un nou sezon mai aparte al emisiunii survivor romania all stars episodul 5 online 24 ianuarie 2024, poate fi vizionat mai jos in reluare

La fel ca ศ™i รฎn anii trecuศ›i, filmฤƒrile pentru Survivor All Stars 2024 vor avea loc รฎn jungla din Republica Dominicanฤƒ. Concurenศ›ii ajung pe o plajฤƒ protejatฤƒ din Dominicanฤƒ, unde nu existฤƒ tehnologie. Existฤƒ generatoare uriaศ™e necesare pentru alimentarea echipamentelor din regie. Sunt zeci de metri de cabluri รฎnศ™irate ศ™i bฤƒgate รฎn nisip. Camerele, stativele, mixerele ศ™i monitoarele din regie sunt aduse cu barca la punctul de filmare รฎn fiecare dimineaศ›ฤƒ.

Cei 20 de concurenศ›i, 10 din echipa Faimoศ™ilor ศ™i 10 din echipa Rฤƒzboinicilor, luptฤƒ pentru titlul de Survivor ศ™i marele premiu รฎn valoare de 100.000 de euro. Urmareste mai jos survivor romania all stars episodul 5 online din 24 ianuarie 2024 in reluare..