Acces Direct de pe 23 Ianuarie 2024 Complet

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 23 ianuarie 2024...

In aceasta dupa-amiaza la acces direct 23 ianuarie 2024 aflam faptul ca Dana ar fi fost ucisฤƒ รฎn urmฤƒ cu aproape cinci ani chiar de iubitul ei, dupฤƒ cum a declarat fratele femeii. รŽn 2019, Dana avea 38 de ani ศ™i avea un copil de ศ™apte luni, iar familia ei nu are nici รฎn prezent liniศ™te. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 23 ianuarie 2024 integral..

Fratele Danei crede tot mai mult cฤƒ sora lui a fost ucisฤƒ chiar de propriul iubit, cu care avea รฎmpreunฤƒ un copil. Tatฤƒl principalului suspect face luminฤƒ รฎn cazul crimei ศ™i spune cฤƒ nu avea o relaศ›ie cu fiul lui, dar nu pentru cฤƒ aveau ceva de รฎmpฤƒrศ›it, ci dupฤƒ ce ar fi intervenit chiar Dana รฎntre ei.

Acces direct 23 ianuarie 2024

Tatฤƒl lui Sergiu a povestit cฤƒ nu prea ศ›inea legฤƒtura cu fiul lui ศ™i nici cu iubita acestuia. Relaศ›ia tatฤƒ-fiu s-ar fi rฤƒcit, dupฤƒ ce รฎn viaศ›a bฤƒrbatului a apฤƒrut femeia care avea sฤƒ รฎi dฤƒruiascฤƒ un copil. Tatฤƒl principalului suspect mai spune cฤƒ femeia a intervenit รฎntre cei doi, iar รฎn ziua รฎn care ar fi fost ucisฤƒ, nici nu i-ar fi vฤƒzut pe Dana ศ™i Sergiu.

โ€žNu am mai vฤƒzut-o pe Dana de aproximativ douฤƒ luni. Eu ศ™i fiul meu, Sergiu, nu am mai avut o relaศ›ie bunฤƒ de doi ani. Adicฤƒ de cรขnd a รฎnceput relaศ›ia cu aceastฤƒ femeie. Dana era o femeie rea, iar fiul meu ศ›inea cu ea. Ea a reuศ™it sฤƒ รฎl รฎntoarcฤƒ รฎmpotriva mea. Am fost acuzat cฤƒ pe data de 12 iunie am comis un jaf acasฤƒ la Dana ศ™i Sergiu.

Acest lucru este fals. Nu am fฤƒcut aศ™a ceva. รŽn acea zi, pe 12 iunie, am ieศ™it รฎn oraศ™ cu fiica ศ™i soศ›ia mea. Am mers sฤƒ mรขncฤƒm la un restaurant, iar dupฤƒ aceea ne-am รฎntors acasฤƒ. Nu am fost deloc acasฤƒ la Sergiu ศ™i nici nu am vorbit cu el sau cu Dana รฎn acea ziโ€, a declarat tatฤƒl principalului suspect รฎn cazul crimei, la Acces Direct. Acces direct de pe 23 ianuarie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Fratele Danei a declarat ieri, la Acces Direct, cฤƒ ศ™tia de unele episode violente dintre ea ศ™i iubit, situaศ›ia care s-ar fi terminat ศ™i cu o plรขngere รฎmpotriva bฤƒrbatului, dupฤƒ ce ศ™i-a agresat partenera.

โ€žศ˜tiu cฤƒ Dana a depus รฎn trecut ศ™i o plรขngere รฎmpotriva fiului meu, pe motiv cฤƒ ar fi agresat-o. Eu nu cred cฤƒ Sergiu ar fi fฤƒcut asta. ศ˜tiu cฤƒ dupฤƒ ce Dana a depus aceastฤƒ plรขngere, fiul meu a mers รฎnapoi acasฤƒ la Danaโ€, a mai spus bฤƒrbatul, la Acces Direct.

Noua editie din emisiunea acces direct 23 ianuarie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Fratele Danei sperฤƒ sฤƒ afle, dupฤƒ aproape cinci ani de cรขnd sora lui a murit ce s-a รฎntรขmplat cu adevฤƒrat รฎntre ea ศ™i iubitul femeii. Se pare cฤƒ Dana s-ar fi temut de mafie, iar Sergiu ar fi vrut sฤƒ o liniศ™teascฤƒ, dar nu doar astea ar fi fost singurele probleme dintre cei doi.

รŽn luna iunie 2024, se รฎmplinesc cinci ani de cรขnd Dana a murit รฎn condiศ›ii cel puศ›in suspecte. Fratele ei vrea sฤƒ se facฤƒ dreptate ศ™i crede tot mai mult cฤƒ sora lui ar fi fost ucisฤƒ chiar de iubitul ei, Sergiu.

รŽn ultimele mesaje trimise lui Sergiu, Dana pฤƒrea cฤƒ este รฎngrijoratฤƒ, iar iubitul ei รฎncerca sฤƒ o liniศ™teascฤƒ. Spiritele s-au รฎncins รฎntre cei doi atunci cรขnd femeia i-a trimis o pozฤƒ. Nu se ศ™tie รฎncฤƒ ce era รฎn acea fotografie, dar cert este cฤƒ Dana s-a speriat, aศ™a cฤƒ, Sergiu a รฎncurajat-o sฤƒ ศ™teargฤƒ fiศ™ierul respectiv, dar ศ™i altele asemฤƒnฤƒtoare. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 23 ianuarie 2024..